Gündem Survivor Türk takımına sürpriz yarışmacı! Survivor'a kim katılıyor?

Survivor Türk takımına sürpriz yarışmacı! Survivor'a kim katılıyor?

20.02.2019 - 08:50 | Son Güncellenme:

Survivor Türkiye-Yunanistan'da dün akşam Yunan takımından bir yarışmacı adaya veda etti. Türk takımına katılacağı duyurulan sürpriz yarışmacının kim olduğu da belli oldu. İşte Survivor'a katılan iddialı isim...

Survivor Türk takımına sürpriz yarışmacı Survivora kim katılıyor

Survivor Türkiye-Yunanistan hız kesmeden devam ediyor. Hafta sonu yapılan iki dokunulmazlık oyununun galibi de Türkiye oldu. Yunan takımı üç ismi eleme potasına çıkardı.

Haberin Devamı

TÜRK TAKIMINA YENİ YARIŞMACI SÜRPRİZİ

Survivor Türkiye-Yunanistan on ikinci bölümde oynanan ödül oyunu sonrasında konuşan Acun Ilıcalı, Türk takımına yeni bir yarışmacının katılacağının müjdesini verdi...

'Zorlu bir sezondayız. Yunan takımına önemli bir takviye geliyor. Dalaka gelecek, önümüzdeki günlerde. Dünya çapında bir yarışmacı geliyor. Bizim takımımıza da sürpriz bir isim gelecek.' sözleriyle yeni yarışmacı sürprizine ilişkin detayları anlatan Acun Ilıcalı, Türk takımına katılacak kişi için herhangi bir ipucu vermedi.

SABRİYE INSTAGRAM HESABINDAN HİKAYE PAYLAŞIMI YAPTI

Sabriye Şengül, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Survivor'a gitmem benim sürpriz oldu. Parkurlarda elimden gelen rekabeti göstereceğim!" dedi.

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor Türkiye Yunanistan'da dokunulmazlıkları kaybeden Yunan takımı önce bireysel dokunulmazlık için mücadele verdi ve sonrasında eleme konseyinde gitti. Bireysel dokunulmazlık oyununun galibi Ria ve Tony oldu. Konseyde ise ismi en çok yazılan kişi Ioulieta oldu. Spyros, Vasilikos ve Ioulieta 3 eleme adayı olarak eleme potasına kaldı.

Survivor'da elenecek ismin belirleneceği konsey toplandı ve elenen isim Iouleita oldu...

IOULIETA'NIN SON SÖZLERİ

Bir yandan aileme geri döneceğim için çok mutluyum birkaç gün sonra da doğum günüm ve Yunanistan'da ailemle olmak istiyordum. Aynı zamanda sanki yeni bir ailem varmış gibiydi. Çocuklara çok bağlandım. Umarım ayrıldıktan sonra da beraber olacağız. Ne olursa olsun, birbirinize bağlı olun.

OULİETA KİTRİNOU KİMDİR?

İoulieta Kitrinou 26 yaşında ve Hios (Sakız adası) adasında yaşıyor. Model, aktris ve 100 metre koşu şampiyonu. Hios adasında turizmcilik yapıyor. İnatçı, kararlı ve hassas bir yapıya sahip. Daha önce Türkiye'de yaşamış ve çalışmış olması onun diğer Yunan yarışmacılar arasında en büyük avantajı olacak. Birçok Türk tanıması ve ayrıca Türk dilini konuşuyor olması Yunan takımına yardım etmesini sağladı.

Survivor Türk takımına sürpriz yarışmacı Survivora kim katılıyor