Gündem Survivor yeni bölümde bir sakatlık daha! Survivor'da eleme adayları kimler?

Survivor yeni bölümde bir sakatlık daha! Survivor'da eleme adayları kimler?

20.05.2019 - 07:39 | Son Güncellenme:

Survivor Türkiye Yunanistan tüm hızıyla devame diyor. Dün akşam ekrana gelen bölümde Hikmet'in yaşadığı sakatlık herkesi korkutuyor. Dokunulmazlık için karşı karşıya gelen takımlarda eleme potasına çıkan isimler belli oldu. Survivor bu akşam 74. bölümü ile ekrana gelecek. İşte yeni bölüm fragmanı...

Survivor yeni bölümde bir sakatlık daha Survivorda eleme adayları kimler

Survivor 2019 yeni bölümde neler olacak merak konusu. Son bölümde oldukça hareketli dakikalar yaşandı. Hikmet'in sakatlığı nedeniyle araba ödülü oyunu ertelendi. Dokunulmazlık mücadelesi sonrası ise bu hafta eleme potasına çıkan isimler belli oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. 74. bölümü yayınlanacak olan Survivor Türkiye Yunanistan'da Hikmet'in sakatlığının ardından herkes yarışlara buruk çıkıyor. Peki bu akşamki ödül oyununu kim alacak. Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Survivor'da bir sakatlık daha... Afroditi'ye ne oldu?

SURVİVOR 74. BÖLÜM FRAGMANI


DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da hafta sonu dokunulmazlık heyecanı yaşandı. İlk dokunulmazlık oyununu siyah takım kazanmıştı. İkinci dokunulmazlığı da alan siyah takımda bu hafta elenen olmayacak. Beyaz takım elem potasına çıkacak.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da yapılan konsey sonrası eleme adayları Beyaz takımdan Ria ve Afroditi oldu...

Haberin Devamı

ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor 73. yeni bölümde araba ödülü oynandı. Beyaz takımın 8-2 üstünlüğü ile devam eden oyunda Hikmet şok bir sakatlık yaşadı ve oyun Acun Ilıcalı tarafından ertelendi. Araba ödüllü oyunun galibi ilerleyen bölümlerde belli olacak...

SURVİVOR'DA SÜRPRİZ

Survivor Türkiye Yunanistan yetmiş üçüncü bölümde gerçekleşen ada konseyinde Acun Ilıcalı, yarışmacılara sürpriz gelişmeyi açıkladı. Survivor'ın unutulmayan yarışmacıları Dominik'e gelecek ve nefes kesen mücadeleler yaşanacak.