Gündem Survivor Yiğit Dikmen kimdir?

Survivor Yiğit Dikmen kimdir?

26.03.2018 - 15:15 | Son Güncellenme:

Survivor Yiğit Dikmen kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Survivor 2018 kadrosuna yeni katılan Yiğit Dikmen hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. İşte gündemde çok fazla araştırılan Yiğit Dikmen'in hayatına ilişkin her şey...

Survivor Yiğit Dikmen kimdir

Survivor 2018 kıran kırana yarışmaları ile sezona devam ediyor. Bu sezon ilk kez uygulanan kuralla birlikte elenen zayıf yarışmacıların yerine performansı yüksek yeni yarışmacılar dahil oluyor. Yiğit Dikmen de All Star takımına yeni katılan yarışmacılardan... Peki Yiğit Dikmen kimdir, hangi sporla uğraşıyor?

Haberin Devamı

YİĞİT DİKMEN KİMDİR?

Yiğit Dikmen, 1987 yılında İstanbul‘da doğmuştur. Uzun yıllar amatör kümede futbol oynayan Yiğit Dikmen, 2011 yılından beri de “Crossfit” ile uğraşmaktadır. Türkiye’nin ilk Crossfit’cilerinden olup yakın zamanda antrenörlük yapmaya başlayacaktır.

Haliç Üniversitesinde konservatuar öğrencisi olan kardeşi Yağızkan Dikmen, “Güzel Günler Göreceğiz” sinema filminde ve “Ağır Roman Yeni Dünya”ile “Cinayet” dizisinde oynamıştır. 2014 yılının Mart ayında başlayan, Acun Ilıcalı‘nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Yiğit Dikmen de “gönüllüler” takımında yarışmıştı.