Gündem Survivor'da Bora ve Yusuf arasında gergin anlar! Dokunulmazlık oyununu kim kazanacak?

Survivor'da Bora ve Yusuf arasında gergin anlar! Dokunulmazlık oyununu kim kazanacak?

16.06.2019 - 12:18 | Son Güncellenme:

Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Dün akşam oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyununun ardından bu haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu bu akşam oynanacak. Bora ve Yusuf arasında gerilimin tırmanacağı Survivor'da yaşanacak olan ikinci dokunulmazlık mücadelesi nefesleri kesecek. Peki Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivorda Bora ve Yusuf arasında gergin anlar Dokunulmazlık oyununu kim kazanacak

Survivor'da gün geçtikçe heyecan dozu yükselmeye devam ediyor. Haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi dün akşam oynandı. Acun Ilıcalı'nın sunup yönettiği Survivor'da bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde siyah ve beyaz takımlar dokunulmazlık için mücadele edecek. Bora ve Yusuf arasında gerilimin yükseleceği Survivor 96. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek.

Haberin Devamı

İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Emre ve Okay'ın yarışı ile başlayan dokunulmazlık oyununda beyaz takım önde başladı. Siyah takım ilk oyundan sonra geçit vermedi durum 6-1'e kadar çıktı. Ardından beyaz takımın atağı başladı ve durum 6-5'e geldi. 7-7'de beraberlik sağlanırken mücadele gittikçe heyecanlı bir hal almaya başladı.

Beraberliğin ardından puan kaptırmayan siyah takım 10-7 dokunulmazlık oyununu kazandı.

SURVİVOR 96. BÖLÜM TANITIMI