Gündem Survivor'da dokunulmazlık hangi takımın olacak? Sabriye ve Hikmet arasında tansiyon yükseliyor

Survivor'da dokunulmazlık hangi takımın olacak? Sabriye ve Hikmet arasında tansiyon yükseliyor

14.04.2019 - 11:02 | Son Güncellenme:

Survivor'da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. TV8 ekranında yayınlan Survivor'da dün akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyunu yine nefesleri kesti. Siyah-Beyaz takımın mücadelesinde kazanan Siyah takım oldu ve büyük avantaj elde etti. Peki Survivor'da bu akşam oynanacak olan ikinci dokunulmazlığın sahibi hangi takım olacak?

Survivorda dokunulmazlık hangi takımın olacak Sabriye ve Hikmet arasında tansiyon yükseliyor

Survivor'da heyecan sürüyor. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda zaman zaman tansiyon yükselse de kıyasıya mücadele izleyiciyi ekrana kilitledi. Yusuf ve Hikmet geriliminin yanı sıra bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Sabriye ve Hikmet arasında tansiyon yükseliyor. Sabriye, Hikmet'in yunan yarışmacılara karşı daha anlayışlı olduğu ve yalakalık yaptığı görüşünü savunurken Hikmet bu iddialar karşısında Sabriye ile konuşmama teklifinde bulundu. Peki Survivor'da bu akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak?

Haberin Devamı

SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık öncesi oynan erzak oyununda gülen taraf Siyah Takım oldu.

Haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesinde kazanan yine Siyah Takım olurken yarına avantajlı gitmeyi de başardı. Bu hafta bir ismin adaya veda etmesinin ardından birleşme partisi yapılacak.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK SEMBOLÜ HANGİ TAKIMIN OLACAK?