Gündem Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

24.03.2019 - 22:36 | Son Güncellenme:

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan bu akşam 31. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Sevilen yarışmanın bu akşamki bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı ve dokunulmazlığın sahibi belli oldu. Peki Survivor'da bu hafta dokunulmazlığı hangi takım kazandı ve eleme adayları kimler oldu?

Survivorda eleme adayları kimler oldu Dokunulmazlığı hangi takım kazandı

Survivor 2019'da heyecan bu akşam ekranlara gelen 31. yeni bölümle sürdü. Fenomen yarışmada bu akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı ve büyük heyecana sahne oldu. İşte Survivor'da bu akşam yaşananlar...

İLETİŞİM OYUNLARINI KİMLER KAZANDI?

Survivor 31. yeni bölüm ilk olarak iletişim oyunları ile başladı. Kadınlar ve erkekler olarak oynanan oyunları kadınlarda Seda, erkeklerde ise Hikmet kazandı. Seda, ödülünü Bora ve Sude ile paylaşırken Hikmet, Melisa ve Yusuf'la paylaştı.

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam oynanan ilk dokunulmazlık oyununu Yunan takımının kazanmasının ardından bu akşam ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı ve oyunu bu kez Türkiye takımı 10-7 skoruyla kazandı ve final etabına gidildi.

Sevilen yarışmada final dokunulmazlık oyunu adeta nefesleri kesti ve zorlu final etabını Türkiye takımı 3-2 kazanarak bu haftaki dokunulmazlığın sahibi oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da bu hafta dokunulmazlığı kaybeden Yunan takımı önce bireysel dokunulmazlık oyunları oynadı. Bireysel dokunulmazlık oyunlarını erkeklerde Kyriakos kazanırken, kadınlarda ise kazanan Katerina Dalaka oldu.

Bireysel dokunulmazlık oyunları sonrası ise Yunan takımı konseye gitti ve eleme adayları da belli oldu. Yunan takımında yapılan oylama sonucu ilk eleme adayı Spyros oldu. İkinci eleme adayını ise bireysel dokunulmazlığı alan Kyriakos söyledi ve bu isim de Tony oldu. Son eleme adayını da diğer bireysel dokunulmazlığı kazanan Katerina Dalaka söyledi ve bu isim de Patrick oldu.