Gündem Survivor'da kim elendi? O isim gözyaşlarına boğuldu...

Survivor'da kim elendi? O isim gözyaşlarına boğuldu...

26.03.2018 - 07:08 | Son Güncellenme:

Survivor'da dün akşam yapılan dokunulmazlık oyunu büyük heyecana sahne oldu. Zorlu oyunda galip gelen taraf All Star olurken Gönüllüler takımında ipler iyice gerilmeye başladı. Peki Survivor'da bu akşam kim elendi? Ve ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivorda kim elendi O isim gözyaşlarına boğuldu...

Survivor'da nefesler tutuldu. Dün akşam yapılan dokunulmazlık oyunu sonrasında adalarda gerginlik iyice arttı. Bu akşam bir kişi adaya veda edecek. Peki Survivor'da bu akşam kim elenecek? İşte eleme adayları ve 33. bölümde ödül oyununun galip takımı!

33. BÖLÜM ÖDÜL OYUNUNU HANHİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da 33. yeni bölüm başladı. Adada ilk olarak büyük heyecana sahne olan ödül oyunu oynandı. Ödülün çikolatalı kek olduğu zorlu oyunu Gönüllüler takımı 10'a 6 skorla kazanmayı başardı.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da elenen isim belli oldu.Yarışmanın suncusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı'nın bu hafta açıkladığı isim Ramazan oldu. Ramazan elenme kararının açıklanması sonrası gözyaşlarına hakim olamadı...

Haberin Devamı

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam kıyasıya bir rekabet vardı. Takımların hayatını belirleyen dokunulmazlık oyununun galibi All Star oldu. 10-7'lik skorla Gönüllüler takımını yenen All Star bu hafta da rahat bir şekilde konseye katılacak.

KİMLER BİREYSEL DOKUNULMAZLIK KAZANDI?

Gönüllüler takımının dokunulmazlık oyununu kaybetmesiyle. Bireysel dokunulmazlık için yarışacak olanlar da belli oldu. Haftanın en iyi performanı olan isim Birsen dokunulmazlığa hak kazanırken; bireysel dokunulmazlık yarışından da galip çıkan isim Cumali oldu.