Gündem Survivor'da kim elendi? Survivor 2018'de yarışmaya bir isim daha katıldı!

Survivor'da kim elendi? Survivor 2018'de yarışmaya bir isim daha katıldı!

20.03.2018 - 07:04 | Son Güncellenme:

Survivor'da dün akşam kim elendi? Gönüllüler takımından Birsen, İpek ve Ramazan'ın eleme adayı olduğu Survivor 2018'de en az SMS oyunu alarak yarışmaya veda eden isim belli oldu. Acun Ilıcalı, All Star takımına yeni katılacak olan ismi takıma duyurdu...

Survivorda kim elendi Survivor 2018de yarışmaya bir isim daha katıldı

Survivor 2018 hız kesmeden devam ediyor. All Star ve Gönüllüler arasında yapılan son dokunulmazlık oyununu da Gönüllüler takımı kaybetmişti. Üç aday SMS oylamasına çıkmıştı. İşte Survivor konseyde yaşananlar...

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Birsen, İpek ve Ramazan'ın eleme potasında olduğu Survivor 2018'de en az SMS oyunu alarak yarışmaya veda eden isim İpek oldu. İşte İpek'in son sözleri...

İkinci kötü haber üst üste geldi benim için. Üzücü buradan ayrılmak. Buraya dost kazanmaya gelmedim ama mükemmel insanlar tanıdım. Tanıdığımı zannetiğim insanları da tanıdım. Bana böyle bir fırsat verdiğiniz için teşekkür ederim. Hakkımda hayırlısı buymuş.

BERRİN İPEK YAŞAR KİMDİR?

27 yaşında olduğu bilinen İpek Yaşar, Hukuk Fakültesi mezunudur. CrossFit sporucu olan ve Instagram da binlerce takipçisi bulunan İpek Yaşar, Gamze Firuze Aksu yerine Survivor 2018'e katıldı. Survivor 2018’e iki gönüllü ve iki All-Star yarışmacının daha önceden dahil olacağını açıklanmıştı.

Haberin Devamı

CrossFit sporcusu olan İpek Yaşar Hukuk Fakültesini bitirmiştir. Daha sonra yüksek lisans yapan İpek Yaşar başarılı bir avukat adayıdır. Crossfit Balaban’da koç olarak çalışan İpek Yaşar aynı zamanda Galatasaray su sporu takımında da uluslar arası bir oyuncudur. İpek Yaşar spor kariyeri ile ön planda olmayı çok sevmektedir.

HAFTANIN PERFORMANS BİRİNCİLERİ

Erkeklerde birinci olan isim Hilmicem ikinci olan isim ise Mustafa Kemal.

Kadınlarda birinci olan isim Funda ikinci olan isim ise Damla.

TÜRKİYE - YUNANİSTAN MAÇINI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da Türkiye - Yunanistan maçı başladı. Büyük çekişmeye sahne olan zorlu randevunun sonucu belli oldu. Son ana kadar nefes nefese geçen zorlu mücadeleyi 10-9 skorla Türkiye kazandı.

ACUN ILICALI'DAN TURABİ-ADEM KAVGASI İLE İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA!

Acun Ilıcalı, aralarında büyük bir tartışma yaşandığı ortaya çıkan Turabi ve Adem ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Ilıcalı, iki yarışmacının ciddi bir şekilde uyarıldığını ve bu tarz bir olayın tekrarlanması halinde ciddi bir yaptırımı olacağını konseyde tüm izleyenlere duyurdu.

SURVIVOR'DA YENİ BİR YARIŞMACI DAHA!

Survivor'da sakatlanan yerine gelen isim belli oldu. Sevilen yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı konuyla ilgili açıklamayı resmen Instagram adresinde yaptı. İşte Ilıcalı'nın açıklaması: "#Survivor2018 All Star takımına sakatlanan Ecem’in yerine Berna Canbeldek dahil olmuştur, kendisine başarılar diliyorum."

Haberin Devamı

BERNA İLE SAHRA KAVGA ETMİŞTİ

2015 yılında aynı takımda yarışan Berna ve Sahra kavga etmişti. Kavga sonrası Berna diskalifiye olmuştu. Berna ve Sahra 2015'te olduğu gibi All Star'da da aynı takımda yarışacak.

BERNA CANBELDEK KİMDİR?

Berna Canbeldek 1990 yılında Almanya’nın Berlin şehrinde doğdu. State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin’de eğitim aldı.

Yetenekleri arasında dans, akrobasi, şarkı söylemek, piyano, at binme ve inline skates bulunmaktadır.

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2012-2013 finaline ve Survivor 2014 & 2015 Ünlüler-Gönüllüler programlarına katıldı.

İyi derecede Almanca, Hollandaca ve İngilizce konuşmaktadır.

Yazarlar