Tarık Ünlüoğlu dizileri | Tarık Ünlüoğlu eşi kim?

Başarılı oyunculuğuyla bilinen Tarık Ünlüoğlu, 1 Ekim 2019 tarihinde hayatını kaybetti. Sevenlerini yasa boğan 61 yaşındaki ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun yer aldığı projeler tekrar hatırlanmak istedi. Hayranları, 'Tarık Ünlüoğlu dizileri' , 'Tarık Ünlüoğlu eşi', Tarık Ünlüoğlu yaşı' diye araştırma yaparak, ünlü oyuncu hakkındaki bilgileri öğrenmek istiyor.

Tarık Ünlüoğlu dizileri | Tarık Ünlüoğlu eşi kim?

Tarık Ünlüoğlu'nun hayatını kaybetmesi hayranlarını arayışa geçirdi. Peki Tarık Ünlüoğlu neden öldü? Tarık Ünlüoğlu'nun hastalığı neydi? İşte Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Ünlüoğlu hakkında merak edilenler...Tarık Ünlüoğlu'nun hayatını kaybetmesi hayranlarını arayışa geçirdi. Peki Tarık Ünlüoğlu neden öldü? Tarık Ünlüoğlu'nun hastalığı neydi? İşte Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Ünlüoğlu hakkında merak edilenler...

TARIK ÜNLÜOĞLU NEDEN ÖLDÜ?

Geçtiğimiz ay akciğerinde meydana gelen problem nedeniyle hastaneye kaldırılan usta oyuncu,Akciğer kanseri dolayısıyla vefat etti.

TARIK ÜNLÜOĞLU YAŞI

Tarık Ünlüoğlu 61 yaşında hayatını kaybetti.

TARIK ÜNLÜOĞLU'NUN EŞİ KİM?

Tarık Ünlüoğlu dizileri | Tarık Ünlüoğlu eşi kim



Tarık Ünlüoğlu'nun vefat haberi ardından gözler hem meslektaşı hem de eşi olan Gülenay Kalkan’a çevrildi. Tarık Ünlüoğlu ve Gülenay Kalkan çifti, 25 yıllık beraberlik ardından 2013 yılında nikah masasına oturmuşlardı.

TARIK ÜNLÜOĞLU DİZİLERİ

TV dizileri

1983 Kurt ve Kuzu Yok
2001 Nasıl Evde Kaldım Ali
2003-2004 Kurtlar Vadisi Testere Necmi
2005-2007 Gümüş Tarık
2006 Bebeğim Adem Köroğlu
2007 Benden Baba Olmaz Sami
2008 Dalgakıran Nazif Bozdağlı
2008-2010 Benim Annem Bir Melek Cahit Turuncu
2011-2013 Avrupa Avrupa Ferdi Koparan
2014 Bir Yusuf Masalı Cevdet Paşa
2015-2019 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ünal Kaplan

Filmografi

1996 Bir Erkeğin Anatomisi Yok
1998 Cumhuriyet Ziya Hurşit Bey
2006 Umut Adası Hamdi
2007 Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım Savcı
2007 Kabadayı Gölge
2009 Aşkın İkinci Yarısı Yok2011 Eyyvah Eyvah 2 Edremit
2011 Sümela'nın Şifresi: Temel Hıdır Yücesoy
2011 Berlin Kaplanı Cemal
2014 Eyyvah Eyvah 3 Edremit
2015 Bana Masal Anlatma Timur Bey
2015 Kara Bela Atılgan

Rol aldığı oyunlar

Uyarca : Friedrich Dürrenmatt - İstanbul Devlet Tiyatrosu -  2005
Taraf Tutmak : Ronald Harwood - İstanbul Devlet Tiyatrosu -2003
Ziyaretçi : Éric-Emmanuel Schmitt - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1998
Ateşle Oynayan : Nihat Asyalı - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1997
Resimli Osmanlı tarihi : Turgut Özakman - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1996
Martı : Anton Çehov - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1995
Patlat Bir Shakespeare : Semih Sergen - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1993
Uyarca : Friedrich Dürrenmatt - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1992
Yüzlerce Çiçek Birden Açtı : Tarık Buğra - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1989
Fadik Kız : Orhan Asenal - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1988
Kılıç ve Ney : Turan Oflazoğlu - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1987
Sırça Biblolar : Tennessee Williams - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1985
Galile'nin Yaşamı : Bertolt Brecht - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1983
Resimli Osmanlı Tarihi : Turgut Özakman - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1982
Yunus Emre (oyun) : Recep Bilginer - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1981
Kurban (oyun) : Güngör Dilmen - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1980
Arturo Ui'nin Önlenebilir Yükselişi : Bertolt Brecht - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1979
Eskicinin Tazesi : Federico Garcia Lorca - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1978
Cimri : Moliere - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1977İki Kova Su : A.E.Gredianus' - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1977
My Fair Lady : Alan Jay Lerner - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1976
İstanbul Efendisi : Musahipzade Celal - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1973

Genç YouTuber, arkadaşını öldürdüTatil için geldiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) tatil şehri Girne'de denize düşerek kaybolduğu açıklanan Halil Karakız'ın (25) YouTuber arkadaşı Arif Gökçe tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber