Gündem Tek Yürek 21. yeni bölümde neler olacak?

Tek Yürek 21. yeni bölümde neler olacak?

18.07.2019 - 12:23 | Son Güncellenme:

Tek Yürek yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Perşembe akşamları keyifle takip edilen Tek Yürek dizisi yeni bölümde neler olacak merak konusu. Yiğit önemli bir kararın eşiğinde...

Tek Yürek 21. yeni bölümde neler olacak

Yiğit Kanada’ya gittikten sonra, koca bir yıl geçmiştir. Uçurum Altılısının ahengi bozulmuş, hayat yükü omuzlarına çökmüştür.

Haberin Devamı

Artık Yaren’le evli olan ve Sait’in yanında çalışan Mazlum daha kavgacı, mutsuz biri olmuştur. Aslı’nın babasının şirketinde çalışan Yusuf kendini ispat etmeye çalışsa da, dinleyen olmaz. Oğuzhan genişleyen ailesi için artık gece gündüz çalışmak zorundadır. Her geçen gün kendini Melda’ya iyice kaptıran Akif ise ona kalbini açamamanın derdindedir. Halit ve İlknur ise düğün arifesindedir, haberi alan Sait yıkılır, bu nikahı engellemek için son bir hamlesi olacaktır.

Tosbağa ve düğün için İstanbul’a gelen Yiğit, herkese sürpriz yapmış ama arkadaşlarını darmadağın bulmuştur. Kendi de aslında Kanada’da yapayalnızdır. Deniz’le birbirlerini gördükleri anda, aslında hiçbir şeyin değişmediğini anlasalar da, bunu itiraf etmek kolay değildir.

Haberin Devamı

Ekibin düştüğü çıkmazdan kurtulması, Avrupa şampiyonası yoluna uzanan bir maça bağlıdır sadece. Ancak bunu başaracaklarına inançları yoktur. Halit bir kez daha duruma el koyar, takım tek yürek olmak zorundadır. Yiğit ise yine çok önemli bir kararın eşiğinde bulur kendini. Ya kalacak ya gidecektir.

 

 

Yazarlar