Gündem TOKİ Başkanı Bulut’tan birlik mesajı

TOKİ Başkanı Bulut’tan birlik mesajı

13.06.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK’nın yol yapım çalışması yürüten işçilere yönelik saldırısında yaşamını yitiren iki işçi, geride 11 çocuk ile acılı iki eş bıraktı.

TOKİ Başkanı Bulut’tan birlik mesajı

PKK’lı teröristlerce pazartesi günü düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden işçilerden Abdurrahman Bilici (57) ve amcasının oğlu Mehmet Sait Bilici’nin (29) ailesi yasta. Abdurrahman Bilici’nin kardeşi Ferruh Bilici, “En küçüğü tıp fakültesinde, biri de hukuk fakültesinde okuyor. Şimdi bunları kim okutacak” dedi.

Haberin Devamı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, PKK’nın saldırısında şehit olan iki işçinin Van Erciş’teki cenaze törenine katıldı. Bulut, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Taziye çadırına da giderek acılı ailelere başsağlığı dileklerini ileten Bulut, daha sonra Vali Bilmez ile birlikte Erciş Kaymakamlığı’na geçti. Burada açıklamalarda bulunan Bulut, şehit işçilere Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ise başsağlığı dileklerini ileterek, şöyle dedi:

“Böyle acılar bazen insanları birbirilerine daha da yakınlaştırıyor. Bizler bu yakınlaşmayı köylülerimizle kaynaşmayı içimizde hissettik. Terörü lanetliyorum. Ama biz bugün terör neticesinde şehit olan işçilerimizin aileleri ile birlikte nasıl kaynaşabildiğimizi, nasıl bir araya gelebildiğimizi, nasıl birbirimize karşı bir sevgi beslediğimizi gördük. Allah bu beraberliğimizi daim eylesin.”