Gündem TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?

08.04.2019 - 11:06 | Son Güncellenme:

6 Mart tarihi itibariyle başvuruları başlayan TOKİ 50 bin konut projesi ile ilgili binlerce vatandaşın gözü kulağı TOKİ kura çekilişinde. 19 Nisan'da sona erecek başvurular sonrası gerçekleştirilecek TOKİ kura çekimine ilişkin son durumu haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz...

TOKİ kuraları ne zaman çekilecek TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor

TOKİ kuraları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 5 Mart'da duyurulan 67 ilde 50 bin konut projesi için başvurular alınmaya devam ediyor. 6 Mart'da başlayan TOKİ 50 bin konut projesi kapsamında başvurular 19 Nisan'a kadar alınmaya devam edecek. Dört farklı kategoride alınana başvurularda süreç en az %40 engeli olan vatandaşların başvurularında! O başvuruların 12 Nisan'da sona ermesinin ardından Şehit yakınlarının başvuruları 15 Nisan tarihinde başlayacak ve 19 Nisan tarihinde sona erecek.

Haberin Devamı

TOKİ başvuruları alınmaya devam ederken bir taraftanda kuraların ne zaman çekileceği başvuru işlemlerini tamamlayan vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

TOKİ kura çekiminin başvuruların sona erdiği tarih olan 19 Nisan tarihinden sonra TOKİ tarafından vatandaşlara duyurulması bekleniyor.