Gündem Transit filmi konusu | Transit filmi oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Transit filmi konusu | Transit filmi oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

14.06.2019 - 10:11 | Son Güncellenme:

Bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak olan Transit filmi, Eylül 2018'de vizyona girdi. Yönetmen koltuğunda Christian Petzold'un yer aldığı Alman drama filmi Transit, Anna Seghers'in 1942 aynı ismin romanına dayanıyor. 68. Berlin Uluslararası Film Festivali'nde ana yarışma bölümünde Altın Ayı için yarışmaya seçilmiştir. Peki Transit filminin oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?

Transit filmi konusu | Transit filmi oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor

TV ekranında bu akşam izleyici ile buluşacak olan Transit filminin yönetmen koltuğunda, Christian Petzold oturuyor. Transit filmi, Anna Seghers'in 1942 aynı ismin romanına dayanıyor. 68. Berlin Uluslararası Film Festivali'nde ana yarışma bölümünde Altın Ayı için yarışmaya seçilmiş olan Transit filmi Eylül 2018'de vizyona girdi. Türkiye'de beklenen ilgiyi göremeyen film 9.478 seyirci ile istenilen seviyenin çok altında kalmıştır.

Haberin Devamı

TRANSİT FİLMİ KONUSU

Alman askerleri Paris’in hemen dışındadır. Gerog, Weidel adlı bir yazarın eşyalarını ulaştırmak için yola çıkar ve Marsilya’ya ulaşır. Fakat şehre geldiğinde Weidel’in işkence korkusundan intihar ettiğini öğrenir. Artık eşyaları ona kalmıştır.

Bunların içinde bir roman taslağı, bazı mektuplar ve Meksika Elçiliği’nin vize güvencesi vardır. Sadece ayrılacaklarını kanıtlayabilenler bir liman kentinde bulunabilir ve bu da potansiyel bir ülkeden giriş iznidir. Georg, koşullar gereği Weidel’in kimliğine bürünür. Şehirden ayrılmak için onay beklediği sırada birçok mülteci ile ilişki kuran Georg’un, gizemli Marie ile tanışınca tüm planları değişir.

TRANSİT FİLMİ OYUNCU KADROSU

Franz Rogowski, Paula Beer, Godehard Giese, Barbara Auer, Matthias Brandt, Sebastian Hülk