Gündem Transparanlar ve göğüs dekolteleri podyumda!

Transparanlar ve göğüs dekolteleri podyumda!

15.03.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Fashion Week’te üçüncü günün ikinci defilesine Nejla Güvenç imza attı.

Transparanlar ve göğüs dekolteleri podyumda

Nej merkasıyla Sonbahar-Kış 2013-2014 kolekisiyonunda zamansızlıktan ilham alan Güvenç, topraksı kahverengilerden gül ağacına, zengin hakilerden derin turkuazlara uzunan geniş yelpazede sunduğu koleksiyonunda ipek, kadife keçe ve deri kullundı. Koreografisini İlke Kılıç’ın yaptığı stylingini de Hakan Öztürk üstlendiği defilede transparan elbiseler ve iddialı göğüs dekolteleri dikkati çekti.

Seyirci iyiydi
Defilede Didem Soydan’ın taşıdığı beyaz elbise çok beğenildi. Erman Özerman, ‘Seyirci iyi organizasyona kötü’ dedi. Mercedes Benz reklamında rol alan Victoria Secret modeli Karlie Kloss apandisti patladığı için Türkiye’ye gelemedi.

Haberin Devamı

‘Benim ünlüye ihtiyacım yok’
Hakan Akkaya, Moda Haftası kapsamında bu yıl ikinci defilesini düzenliyor. Akkaya’nın, 2013-2014 Sonbahar-Kış koleksiyonu “Men In Black” temasıyla bugün (15 Mart Cuma) saat 16:00’da Antrepo 3’de görücüye çıkıyor.
Defilede hangi ünlü ismin yer alacağı sorularına Akkaya, “Koleksiyonumdaki her parça birbirinden ünlü olduğu için, herhangi bir ünlüye ihtiyacım yok” diye cevap verdi.

Yazarlar