Gündem Travel Summit ile turizm rüzgârı

Travel Summit ile turizm rüzgârı

09.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Travel Summit ile turizm rüzgârı

Türkiye’nin önemli turizm teknoloji ve pazarlama zirveleri arasında yer alan Uzakrota Travel Summit (UTSIstanbul 2018), 12 Aralık’ta Hilton Bosphorus Convention Center’da düzenlenecek. 2 bin 500’den fazla yerli ve yabancı turizm profesyonelinin katılımının beklendiği zirve, Türkiye ve çevre ülkelerden seyahat acentalarını, turizm teknoloji firmalarını, otelleri, turizm sektörüne yönelik hizmet veren ajansları ve bloggerları buluşturacak.

Haberin Devamı

Bu yıl Amadeus ana sponsorluğu ve Emirates Airline, Tourism Korea, GoGlobal ve Atlasglobal ana destekçiliğinde gerçekleştirilecek UTSIstanbul 2018’de, Dijital Çağda Yeni Bir Marka Nasıl Oluşturulur?; Turizmde Omnichannel Pazarlama; Fenomenler ile Etkili Pazarlama Nasıl Yapılır?; Gelişmekte Olan Piyasalar ve Online Platformların Gücü ve Uçak Bileti Konsolidasyonunda Küresel Gelişmeler gibi konularda, 5 sahnede, 57 oturumda, 120’nin üstünde konuşmacı yer alacak.

Sektörden 120 konuşmacının katılımcılarla buluşacağı zirvede, Amadeus Ana Salonu, Neredekal Turizm Teknoloji, Emirates Turizm Pazarlama Salonları ile dünya çapında düzenlenen Crescentrating Halal in Travel sahnesi ve yaklaşık 100 markanın yer aldığı fuaye alanı ziyaretçileri bekliyor.