Gündem Tuvana Türkay kaç yaşında? Tuvana Türkay kimdir?

Tuvana Türkay kaç yaşında? Tuvana Türkay kimdir?

04.09.2018 - 12:36 | Son Güncellenme:

Tuvana Türkay, eski sevgilisi Alper Potuk ile yeniden barıştıkları iddiaları üzerine yeniden gündeme geldi. Genç ve güzel oyuncu Tuvana Türkay'ın Alper Potuk'u affettiği ve ikilinin yeniden barıştığı gelen haberler arasında! Peki Tuvana Türkay kaç yaşında?

Tuvana Türkay kaç yaşında Tuvana Türkay kimdir

Tuvana Türkay'ın Alper Potuk ile yeniden barıştıkları iddiaları ortaya atıldı. Tuvana Türkay'ın Alper Potuk'u affettiği ve bu barışı bir akşam yemeği ile kutladıkları gelen haberler arasında! Bilinidiği üzere Nisan ayından bu yana ayrı olan çift böylelikle aşklarına kaldıkları yerden devam etme kararı aldı. Peki Tuvana Türkay kimdir?

Haberin Devamı

TUVANA TÜRKAY KİMDİR?

3 Ekim 1990 doğumlu olan Tuvana Türkay İstanbul, Üsküdar’da Bulgaristan göçmeni ve Rizeli bir annesinin kızı olarak dünyaya gelmiştir. İstanbul Koleji’nden mezun olan Tuvana Türkay eğitimine Beykent üniversitesi Radyo Televizyon sinema bölümünde devam etti.

Kamera karşısına erken yaşta geçen Tuvana Türkay ilk kez 9 yaşında Reklam filmlerinde oynamaya başladı. Oyunculuk, şan ve diksiyon dersleri alan Tuvana Türkay, 2014 yılında Kara Para aşk dizisinde rol aldı ve son olarak 2015 tarihli Güvenrin Uçuverdi filminde oynadı. Tuvana Türkay bunların dışında Eksik Sayfalar, Esir Sultan, Yer Gök Aşk, Nakş-ı Dil Sultan, Ayrılık, Cumhur Cemaat yapımlarında yer aldı.