Gündem TV 8 yayın akışında neler var?

TV 8 yayın akışında neler var?

03.11.2016 - 15:10 | Son Güncellenme:

Türkiye’ nin en eğlenceli kanallarından biri olan TV 8, 3 Kasım Perşembe günü de ekranlarınıza konuk olmaya devam ediyor. İşte 3 Kasım’ da TV 8 ekranlarındaki programlar!

TV 8 yayın akışında neler var

TV 8 eğlence kanalı olarak kendisini konumlandırmıştır. Bu anlayışı ile Türkiye televizyonlarında neredeyse bir ilke imza atmıştır. TV 8 yayın akışını takip eden izleyici kitlesi genel olarak eğlenmek isterler. Kitlenin eğlenmesini sağlayacak onlarca program TV 8 yayın akışı içerisinde bulunuyor. 3 Kasım TV 8 yayın akışında eğlenmenize yönelik birçok program bulunuyor. Kocan Kadar Konuş romantik komedi filmi 3 Kasım TV 8 yayın akışında! 3 Kasım TV 8 yayın akışıyla ilgili tüm ayrıntılar haberimizde…

Haberin Devamı

3 Kasım TV 8 Yayın Akışı

07.00 Oynat Bakalım *Program

Furkan Dede'nin sunduğu eğlence programı 'Oynat Bakalım' TV 8 ekranlarında olacak. Oynat Bakalım da birbirinden ilginç, komik ve sosyal medyada tıklanma rekoru kıran videolar ekrana geliyor.

08.15 Maşa ile Koca Ayı *Çizgi Film

Maşa ile Koca Ayı, Rus yapımı bir çizgi filmdir. Çizgi filmin hikayesi bir Rus halk masalına dayanmaktadır. Maşa adında küçük bir Rus kızı ile sirkten emekli, Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları konu edinmektedir. Türkçe dublajla ilk defa TV8 kanalında yayınlanıyor.

08.30 Aramızda Kalmasın *Program(CANLI)

Hafta içi her sabah TV 8’de yayınlanan “Aramızda Kalmasın” ile evlerimize konuk olan, ekranların neşeli yüzü JessMolho ve Asil Kadini Funda Özkalyoncu ile keyifli dakikalar sizleri bekliyor. Saat 08.30’da TV 8 ekranlarında olmayı unutmayın!

Haberin Devamı

10.30 Çok Güzel Hareketler Bunlar *Program

Oyuncular konularını tamamen kendi yazdıkları skeçleri oynamaya başlar, her oyunun sonunda programın sunuculuğunu da yapan Yılmaz Erdoğan seyircilerin arasından çıkar ve oyuncuların performanslarının değerlendirilmesini ister. Programın akışı skeçlerin birbirini sırayla takip etmesi şeklinde sağlanır. Hıyarlı Baba ve Havuçlu Anne gibi kurgusal karakterler büyük beğeni toplamıştır.

13.00 Güle Güle Oturun *Program

Güle Güle Oturun programını, renkli kişiliğiyle tüm Türkiye'de sevilen Mimar Selim Yuhay sunmaktadır. Güle Güle Oturun da evlere konuk olan Selim Yuhay herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Bugün 13.00’da TV8 ekranlarında, sakın kaçırmayın!

15.00 İntikam Vakti *Dizi (Yeni Bölüm)

Ines ve Marta iki küçük kız kardeş… Bir oyuncak bebek yüzünden bir birleriyle itişirken kuvvetli akan akarsuya düşerler. Babaları düştüklerini görünce hemen suya atlar ama sadece büyük kızı olan Ines’i kurtarabilir. Marta ise kurtarılamaz ve nereye sürüklendiği de muamma… Öldü sanılır Marta… Bu olay vuku bulduğunda bir erkek çocuğa hamile olan anneleri, kızını kurtarmaya çalışırken ölen kocası ve küçük kızının yasını tutmaya başlar… Artık Ines güçlü ve kibar bir bayan olmuştur… Annesi ile M adlı bir restoran işletmektedir. JaoaInes’in sevdiğim adam… Gönüllü bir hayırsever doktor…Jaoa bir Amazon hayırsever faaliyetinden dönerken Ines’i ne kadar sevdiğini düşünür ve ona evlenme teklifi eder…Teklife Ines evet der…Bu mutluluk bir çok trajedi ile anlamını kaybedecek dereceye gelir. Bu olaylardan bazıları; Jaoa’nun büyük babasının evlilik kararı açıklanacak akşam yemeğinde kalp krizi geçirmesi ve Jaoa’nun kız kardeşinin bir soygun sırasında vurulmasıdır.

Haberin Devamı

16.00 Oynat Bakalım *Program

17.45 Göz6 *Yarışma (Yeni Bölüm)

20.00 Kocan Kadar Konuş *Sinema

Şebnem Burcuoğlu’nun çok satan Kocan Kadar Konuş romanından uyarlanan film bu toprağın kadınlarının daha çocukken nasıl koca bulmaya programlandıklarını anlatıyor. Bu kadınların arasında 30 yaşındaki Efsun (Ezgi Mola) gerçek aşkı, sevgiyi, dürüstlüğü arar ama diğer kızlar gibi numara yapmayı, trip atmayı, erkeği parmağının ucunda oynatmayı bilmez. Bu yüzden bu yaşına kadar düzgün bir ilişkisi olmamıştır. Efsun’un kadınlığın kitabını yazmış İzmirli ailesi ise ona kadınlığı öğretmeye kararlıdır. Efsun da nihayet kendini Türk kızlarına emanet eder. Ailesi tepeden tırnağa yeniledikleri Efsun’u takdim etmeye hazırlanırken Efsun’un karşısına hiç unutamadığı, üstüne yenisini koyamadığı lise aşkı Sinan (Murat Yıldırım) çıkar.

Haberin Devamı

00.15 Göz6 *Yarışma

Göz6, 8 kadın ve 8 erkek yarışmacıdan oluşan bir yarışma formatı. Bir ev içinde geçecek olan yarışmada izleyiciler destekledikleri ismi şampiyonluğa taşıyacak.

01.45 İntikam Vakti *Dizi

03.00 Oynat Bakalım *Program

04.15 Güle Güle Oturun *Program

05:30 Çok Güzel Hareketler Bunlar *Program