Gündem Ufuk öldürülüp oraya mı atıldı?

Ufuk öldürülüp oraya mı atıldı?

10.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Hatay’ın Hassa ilçesindeki Amanos Dağları eteklerinde 1 Temmuz’da kaybolduktan 8 gün sonra ormanlık alanda cansız bedeni bulunan konuşma engelli Ufuk Tatar’ın (6) cenazesi toprağa verildi.

Ufuk öldürülüp oraya mı atıldı

Cesedi kaybolduğu yerin 4 kilometre uzağında bulunan Ufuk’un sadece bir patika yol olan tepeyi aşmasının güç olduğu, kaçırılıp, sonradan oraya atılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Haberin Devamı

Oraya nasıl gitti?

Jandarma Arama Kurtarma ekipleri başta olmak üzere AFAD, UMKE, gönüllü köy korucuları ve köylüler tarafından 8 gün boyunca aranan Ufuk’un, sarp kayalık ve dik yamaçları geçerek zorlu coğrafyaya nasıl ulaştığı büyük bir soru işareti olarak olaydaki yerini koruyor. Yetişkin insanların bile tepeyi aşmasının mümkün olmadığı değerlendirilirken, 6 yaşındaki bir çocuğun sadece bir patika yol olan tepeyi aşma ihtimalinin güç olduğu, kaçırılıp, sonradan oraya atılma ihtimali olabileceği de değerlendiriliyor. Yaklaşık 30 metre yükseklikten düştüğü değerlendirilen küçük Ufuk’la ilgili bekleyen soruların soruşturmayı sürdüren Cumhuriyet savcısının araştırması ve Adli Tıp Kurumu’nun otopsi raporuyla netleşmesi bekleniyor. Ailesine teslim edilen Ufuk’un cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi. l HÜSEYİN BOZOK-UFUK AKTUĞ Hatay DHA