Ufuk Özkan hangi dizilerde oynadı? Ufuk Özkan kaç yaşında?

11 Nisan 1975'de Almanya'da doğan Ufuk Özkan, tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. Aslen Samsunludur. .Samsun Belediye Konservatuarı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden (2001) mezun olmuştur. Peki Ufuk Özkan hangii projelerde yer almıştır?

Ufuk Özkan hangi dizilerde oynadı? Ufuk Özkan kaç yaşında?

12 yaşında Samsun'a kesin dönüş yaptıktan sonra Türkçeyi iyi konuşamaması nedeniyle öğretimine 8.sınıf yerine 5.sınıftan devam etmiştir. Samsun Belediye Ortaokulu mezunudur .Samsun Belediye Konservatuarı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden (2001) mezun olmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oyuncu olarak çalışmıştır. Tiyatro Kılçık İle 3 yıl Kabare Tiyatrosu yapmıştır. 2003 yılında BKM’de “Ölümsüz Aşk” dizisinde başrolde yer aldı. Asuman Dabak Tiyatrosu'nda da oyunculuk yapmıştır.[kaynak belirtilmeli] Almanca ve İngilizce bilmektedir. "Geniş Aile" dizisinde "Cevahir" karakterinde rol almıştır. Nazan Güneş ile evlidir. Eren adında bir oğlu vardır.

Kardeşi Umut Özkan'da kendisi gibi oyuncudur. Dizilerde oynamaktadır.

Rol aldığı bazı tiyatro oyunları

Vanilyalı İlişkiler : Asuman Çakır - Asuman Dabak Tiyatrosu - 2009
Şahane Düğün : Robin Hawdon - Asuman Dabak Tiyatrosu - 2007
Bu Oyun Başka Oyun : Ken Ludwig - Asuman Dabak Tiyatrosu - 2006
Papaz Kaçtı : Phillip King - Asuman Dabak Tiyatrosu - 2005
Ayşegül Hindistanda - Tiyatro Kılçık - 2005
Lüküs Hayat : Ekrem Reşit Rey-Cemal Reşit Rey - 2002
Sarı Pınar 1914 : Turgut Özakman - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2002
Pembe Konağın Gelinleri : Gülsün Siren - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2001

Filmografi

2018- Aileler Yarışıyor Sunucu 2018- Yarışma Programı
2018 Milyonluk Kuş Hakkı 2018 Sinema Filmi
2017- Kalk Gidelim Seyfettin Dal 2017-günümüz Televizyon Dizisi
2017- Ben Bilmen Eşim Bilir Yılbaşı Özel Kendisi 2017/2018 Yarışma Programı
2016 Hayat Bazen Tatlıdır Şerif Alkan (Müdür) 2016-2017 Televizyon Dizisi
2016 Sen Sağ Ben Selamet Sansar 2016 Sinema Filmi
2016 Ben Bilmem Eşim Bilir Evi Sunucu 2016 Yarışma Programı (11 Temmuz 2016- 9 Kasım 2016)
2016 Ben Bilmem Eşim Bilir Sunucu 2016 Yarışma Programı
2016 Güzel İkili Tahsin 2016 Sinema Filmi
2016 Geniş Aile: Her Türlü Cevahir Kirişçi 2016 Sinema Filmi
2016 Aile İşi Hakan 2016 Televizyon Dizisi
2015 Geniş Aile Yapıştır Cevahir Kirişçi 2015 Sinema Filmi
2012 Aileler Yarışıyor Sunucu 2012 Yarışma Programı
2012 Zengin Kız Fakir Oğlan Fakir Oğlan Nurhan Süleymanoğlu 2012/2015. Televizyon Dizisi
2012 N'apcaz Şimdi Toygar 2012 Sinema Filmi
2012 Türk'ün Uzayla İmtihanı Kaptan Fatih Yıldırım 2012 Televizyon Dizisi
2011 Hayatım Dizi Sunucu 2011 Yarışma Programı
2010 Pak Panter Adem - PP7 2010 Sinema Filmi
2009 Süpürr! Şuşu(Şuayip) 2009 Sinema Filmi
2009 Geniş Aile Cevahir Kirişçi 2009/2011 En İyi Komedi Erkek Oyuncu Ödülü - Televizyon Dizisi
2008 Benim Annem Bir Melek Artiz (Ayhan) 2008/2009 Televizyon Dizisi
2008 Cesaretin Var mı Aşka Şeref 2008 Televizyon Dizisi
2007 Güzel Günler Şenol 2007 Televizyon Dizisi
2007 Ayda Nuri 2007 Televizyon Dizisi
2006 Beyza'nın Kadınları Muhabir 2006 Sinema Filmi
2006 Emret Komutanım Şah Mat Er Vedat Yemişçi 2006 Sinema Filmi
2006 Üsame Bülbül ve Ben Konuk Oyuncu 2006 Televizyon Dizisi
2006 Kızlar Yurdu Konuk Oyuncu 2006 Televizyon Dizisi
2005 Emret Komutanım Terliksi Vedat Yemişçi 2005/2007 Televizyon Dizisi
2004 Bütün Çocuklarım Oğul Kıroğlu 2004 Televizyon Dizisi
2003 Ölümsüz Aşk Özgür Güngör 2003 Televizyon Dizisi
2000 Çiçek Taksi Konuk Oyuncu 2000 Televizyon Dizisi

Brezilya’da rehine kriziBrezilya’da silahlı bir kişinin otobüste bulunan 17 yolcuyu rehin aldığı belirtildi.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber