Gündem Ünlülerin evlerini soyan yakalandı

Ünlülerin evlerini soyan yakalandı

11.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İstanbul’da polisin uzun süredir peşinde olduğu, bir süre yolcu motorlarında çalıştığı için lakabı ‘Kaptan’ olan, azılı hırsızlık şüphelisi Gültekin A. yakalandı.

Ünlülerin evlerini soyan yakalandı

Emniyette sorgulanan şüphelinin lüks sitelerdeki 44 eve girip soyduğu belirlendi. Bunlar arasında ünlü gazeteci Hasan Cemal, dağcı Nasuh Mahruki ve teknik direktör Bülent Korkmaz’ın evlerinin de bulunduğu belirtildi.

Haberin Devamı

2.5 milyonluk hırsızlık

Şüphelinin Sarıyer, Beşiktaş, Beykoz, Kadıköy ve Tuzla’da gündüzleri boş olan evlere camları kırarak girdiği ve hırsızlık yaptığı tespit edildi. Gültekin A.’nın M.A. adlı kişinin evinden bir milyon liralık ziynet eşyası çaldığı, tüm soygunlarında çaldıklarının değerinin ise 2.5 milyon lirayı geçtiği öğrenildi. Bazen kameralara yakalanan şüphelinin, bir olayda ev sahibinin elinden pencereden atlayarak kurtulduğu, bir başka olayda ise güvenliğin müdahalesi sonucu siteye giremediği görüldü.

‘Kim olduklarını bilmiyordum’

Çok sayıda hırsızlıktan yakalanan Gültekin A. adliyeye sevk edilirken, ünlülerin evlerini soymasıyla ilgili soruya şu cevabı verdi: “Girdiğim evlerin ünlülere ait olduğunu bilmiyordum, pişmanım.” Zonguldak Devrek’teki açık cezaevinden firar ettiği için aranan şüphelinin hakkında iki yıl hapis cezası bulunduğu belirlendi.

Haberin Devamı