Gündem Vatanım Sensin 45. bölümde Cevdet büyük hamle!

Vatanım Sensin 45. bölümde Cevdet büyük hamle!

15.02.2018 - 09:45 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin 45. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin yeni bölümde Cevdet, büyük felaketi önlemeye çalışacak. İşte heyecan dolu Vatanım Sensin 45. yeni bölümden ilk sahne...

Vatanım Sensin 45. bölümde Cevdet büyük hamle

Perşembe akşamları izleycisini ekrana kilitleyen Vatanım Sensin yeni bölümüyle izleyenlerini ekrana kilitleyecek. Vatanım Sensin 54. yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de kanal D'de...

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 45. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cevdet'in Yunan taarruzu karşısında son çare olarak gördüğü Dağıstanlı, ihanetiyle Türk ordusunun acı bir mağlubiyet yaşamasına sebep olmuştur. Azize bu şartlar altında Cevdet'i, suçluluk duygusuyla saplandığı karanlıktan çıkarabilecek yegane mucizeyle İzmir'e döner.

Filippos zaferinin tadını çıkarır ve Mustafa Kemal halka moral vermek için Batı Cephesi'ni ziyaret etme kararı alırken, Cevdet de Dağıstanlı'ya yaptıklarının bedelini ödetmek için bir plan yapar. Ancak başına gelenlerden Mustafa Kemal'i sorumlu tutan Dağıstanlı'nın sessizce gitmeye niyeti yoktur. Cevdet, Dağıstanlı en büyük günahını işlemeden onu durdurmak için zamanla yarışırken hiç beklemediği bir tehlike de ona doğru yaklaşmaktadır.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 45. BÖLÜM FRAGMAN

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vatanım Sensin 44. Bölümde Yunan Yüzbaşı'yı öldüren Cevdet, tutuklanıyor; zor bir sınav vermek zorunda kalıyor!
Ailesine kavuşan Azize'nin mutluluğu uzun sürmez. Zira cinsel saldırısına uğradığı Yunan Yüzbaşı, Cevdet'in yardımcısı olarak atanmıştır. 4. Kolordu Komutanlığı'na atanan Cevdet'in gözü hiçbir şey görmez ve Azize'nin intikamını almak için Yunan Yüzbaşı'yı alnının ortasından vurarak öldürür.

Bu hadise Yunan Ordusu tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılanır. Cevdet, olay yerinde hemen tutuklanır ve tüm ailesi önemli bir sınav vermek zorunda kalır. Milli Mücadele için de oldukça önem teşkil eden bu husus, savaşın gidişatını da etkileyecektir. Ankara Hükümeti'nin verdiği talimat sonrası 4. Kolordu Komutanlığı vazifesine atanan Cevdet, bu rütbey, kaybetme tehlikesiyle karşılaşır.