Gündem Vatanım Sensin dizisinin 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin dizisinin 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

18.01.2018 - 09:33 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin 41. son bölümüyle dün akşam yayınlandı ve izleyicileri yine heyecanın doruklarına çıkarttı. Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Vatanım Sensin dizisinde Cevdet'in öldü bildiği Azize hakkında gerçeği öğrenmesi şoke etti. Peki sabırsızlıkla beklenen Vatanım Sensin 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin dizisinin 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Vatanım Sensin son bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı. Büyük ilgi gören Vatanım Sensin dizisinin 41. son bölümüne Cevdet'in Azize gerçeğini öğrenmesi damga vurdu. Peki Vatanım Sensin 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

VATANIM SENSİN 42. YENİ BÖLÜM FRAGMAN

Vatanım Sensin 42. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 41. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tevfik, Cevdet'in planıyla Dağıstanlı'yı alaşağı etmiş, efeleri milli orduya katmak üzere harekete geçmiştir. İstanbul Hükümeti, İsmet Paşa'nın başında olduğu Ankara heyetiyle bir görüşme talep eder. Ancak Cevdet, İstanbul Hükümeti'nin Ankara'yı pusuya düşürmeyi amaçladığını keşfeder ve Mustafa Kemal'in kendisini affetmesi için sabırsızlanan Tevfik'i bu pusuyu bertaraf etmek için kullanmaya karar verir.

Cevdet bundan sonra, Yanık Efe olarak Ankara'ya mı katılacağını yoksa gücü eline geçirip Miralay Tevfik günlerine mi döneceğini bilmediği eski dostuyla yüzleşecek ve öldü bildiği Azize hakkındaki gerçeğe ulaşacaktır.

Yazarlar