Gündem Vatanım Sensin son bölüm ardından 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin son bölüm ardından 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

18.05.2017 - 09:40 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan Vatanım Sensin 28. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Leon hayatta kalabilmek için babası Vasili ile bir anlaşma yapar. Vatanım Sensin'de Leon ve Hilal aşkına ablası Yıldız'da şahit olacaktır. Peki Vatanım Sensin ekrana gelen son bölüm ardından 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin son bölüm ardından 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Leon, hayatta kalabilmek için babası Vasili ile bir anlaşma yapmıştır. Türklerin içine sızarak planlarını öğrenmesi gerekmektedir. Fakat herkes Leon'dan şüphelenmeye başlar. Çok önemli bir havadis için ihtiyaç duyulan an telgrafın bozulması tüm gözleri Leon üzerine yönlendirir. Peki Leon, hayatta kalabilmek için Vasili'nin dediklerini yapacak mı? Hilal, aşk için neleri göze alacak?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisinde bu hafta Hilal, Leon için katlandığı zorlukları annesi Azize ile paylaşır. Azize, duruma şaşkın olsa da aşk duygusunun insanlara neler yaptırdığını en iyi kendisinden bilir. Mantığı bunun yanlış olduğunu söylese de Hilal'in yüreği bu sözleri duymazsan gelir. Hilal, aşk için neler yapacak?

Başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon, Boran Kuzum, Baki Davrak, Miray Daner, Kubilay Aka, Pınar Deniz, Senan Kara ve Hakan Salınmış’ın paylaştığı Vatanım Sensin merakla beklenen yeni bölümüyle 18 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'deydi.

VATANIM SENSİN 28. BÖLÜM FRAGMANI