Gündem Vay Arkadaş filmi oyuncuları kimler?

Vay Arkadaş filmi oyuncuları kimler?

07.06.2019 - 18:35 | Son Güncellenme:

Kemal Uzun'un yönetmenliğini yaptığı komedi ve aksiyon türünde olan Vay Arkadaş 2010 yılında vizyondaydı. Yayınlandığı döneme damga vuran filmler arasında yer alan Vay Arkadaş'ın oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Vay Arkadaş filmi konusu ve oyuncuları...

Vay Arkadaş filmi oyuncuları kimler

Manik, Tik ve Dildo İstanbul’un kenar mahallerinden Balat'ta yaşayan üç arkadaştır. Üçü de problemli çocukluk geçirmiş saplantılı ve haşarı tiplerdir. Mahallelerinin dışına pek taşmayan, sıradan ama kendi içlerinde hareketli bir hayatları vardır. Bazı durumlarda gayrimeşru işlere bulaşmaktan alıkoyamazlar kendilerini.

Haberin Devamı

Bu yüzden Manik her ortamda her durumdan kendisine potansiyel belalar çıkaran, Tik etliye sütlüye pek dokunmayan içine kapanık, Dildo ise kadınları cezbeden oldukça iyi bir fiziğe sahip ve bu özelliğini de her zaman kadınlara karşı koz olarak kullanan, egosu yüksek kenar mahalle tipleridir?

Ufak tefek üçkağıtlar, türlü dolaplarla oradan buradan elde ettikleri avantalar ve bazen de ufak çapta araba soygunları ile hayatlarını devam ettirmektedirler. Ama son yaptıkları soygun işinde başları iyice belaya girip hapisle tanışınca bu işlere tövbe etmek zorunda kalırlar... Ta ki eski bir sinemanın makine dairesinde yoksul ve perişan bir hayat yaşayan, Dildo'nun babası Efendi'nin amansız bir hastalığa yakalanıp da tedavisi için yüklü bir miktar para gerekinceye kadar?

Haberin Devamı

OYUNCULARI KİMLER?

Ali Atay - Manik
Mete Horozoğlu - Dildo
Fırat Tanış - Tik
Rasim Öztekin - Efendi
Demet Evgar - Nil
Bihter Dinçel - Narin
Mustafa Üstündağ - Sadik
Erdal Tosun