Gündem Ve 'Dörtlü Final' Türkiye'de...

Ve 'Dörtlü Final' Türkiye'de...

12.03.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ve 'Dörtlü Final' Türkiye'de...

Ve Dörtlü Final Türkiyede...

16:15


Basketbolda FIBA Bayanlar ve Erkekler Avrupa Kupası Dörtlü Final maçlarının, Türkiye'de yapılacağı açıklandı.
Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Tuborg Pilsener'in mücadele edeceği FIBA Erkekler Avrupa Kupası Dörtlü Final'i ile Fenerbahçe'nin yer alacağı FIBA Bayanlar Avrupa Kupası Dörtlü Final karşılaşmalarının Türkiye'de yapılacağı bildirildi.
İzmir'de, 27-28 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek FIBA Erkekler Avrupa Kupası maçlarında Tuborg Pilsener'in yanı sıra Almanya'dan Mitteldeutscher, Rusya'dan Dinamo Moskova ve Fransa'dan Dijon takımları mücadele edecek.
Tuborg Pilsener, Dörtlü Final'deki ilk maçında Dijon takımıyla karşı karşıya gelecek. İzmir ekibi, bu maçı kazandığı takdirde finalde diğer maçın galibiyle şampiyonluk mücadelesi verecek.

BAYANLAR İSTANBUL'DA
Fenerbahçe'nin yer aldığı FIBA Bayanlar Avrupa Kupası Dörtlü Final maçları ise İstanbul'da yapılacak.
Sarı-lacivertli takımın ev sahipliği yapacağı maçlar, 3-4 Nisan tarihlerinde oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta Macaristan'ın Mac Coop takımıyla karşılaşacak. Diğer maçta ise iki Rus takımı Baltiyskaya ile Dinamo Kursk karşı karşıya gelecek.
Bu arada Fenerbahçe Kulübü'nün, organizasyon için Haldun Alagaş Spor Salonu ile Abdi İpekçi Spor Salonu'nu FIBA'ya bildirdiği öğrenildi.