Gündem Wonder Woman filmi konusu | Wonder Woman filmi başrol oyuncuları

Wonder Woman filmi konusu | Wonder Woman filmi başrol oyuncuları

17.06.2019 - 12:52 | Son Güncellenme:

Wonder Woman filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak. Amazon prensesi Diana Price, nam-ı değer Wonder Woman dünyayı keşfetmek için bulunduğu toprakları bırakıp demir ve camın hüküm sürdüğü dünyamıza dalar. İnsanüstü yetenek ve kıvrak bir zekayla donatılmış olan güzel kahraman Cennet Adası'nın medeniyete açılan kapısı olacaktır. Peki Wonder Woman filminin başrollerinde hangi isimler yer alıyor?

Wonder Woman filmi konusu | Wonder Woman filmi başrol oyuncuları

Wonder Woman filmi bu akşam TV'de izleyici ile buluşuyor. İsrailli oyuncu ve model Gal Gadot'un başrollerinde yer aldığı Wonder Woman filminde Gal Gadot, Amazon prensesi Diana Price karakterine yani nam-ı değer Wonder Woman'a hayat veriyor. 34 yaşındaki güzel oyuncu Gal Gadot'a bu filmde Chris Pine, Connie Nielsen, Robin Wright Danny Huston ve David Thewlis, Elena Anaya ve Lucy Davis eşlik ediyor. Wonder Woman filminin yönetmen koltuğunda ise Patty Jenkins oturuyor.

Haberin Devamı

WONDER WOMAN FİLMİ KONUSU

Amazon prensesi Diana Price, nam-ı diğer Wonder Woman dünyayı keşfetmek için tropik topraklarını geride bırakıp demir ve camın hüküm sürdüğü dünyamıza dalar. Birçok inanüstü yetenek ve kıvrak bir zekayla donatılmış olan güzel kahraman Cennet Adası'nın medeniyete açılan kapısı olacaktır.

Wonder Woman'ın yönetmen koltuğunda Patty Jenkins oturuyor. Filmin senaryosunu Allan Heinberg ve Geoff Johns kaleme alırken filmin süper kahraman kadınını Batman vs Superman: Adaletin Şafağı filminde olduğu gibi yine Gal Gadot canlandırıyor. Filmin kadrosunda Connie Nielsen, Chris Pine, Robin Wright ve David Thewlis gibi başarılı isimler bulunuyor.