Gündem Yağmur yağacak mı? Son dakika hava durumu tahminleri

Yağmur yağacak mı? Son dakika hava durumu tahminleri

24.03.2019 - 10:27 | Son Güncellenme:

Bir soğuk, bir sıcak olan hava durumu vatandaşları arayışa geçirdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yağış uyarısı yapılınca, vatandaşlar 'ne zaman yağmur yağacak' arayışına koyuldu. İşte son dakika hava durumu tahminleri...

Yağmur yağacak mı Son dakika hava durumu tahminleri

İstanbul'da hava durumu, İzmir'de hava durumu ve Ankara'da hava durumu merakla araştırılıyor. Havanın ısınmasını sabırsızlıkla bekleyen vatandaşlar, hava durumu nasıl olacak merak ediyor. İşte il il hava durumu tahminleri haberimizde...

Haberin Devamı

İSTANBUL HAVA DURUMU

24 Mart 2019 Pazar günü, açık 10 °C

Yağmur yağacak mı Son dakika hava durumu tahminleri

İZMİR HAVA DURUMU

24 Mart 2019 Pazar günü, açık 12,9 °C

Yağmur yağacak mı Son dakika hava durumu tahminleri

ANKARA HAVA DURUMU

24 Mart 2019 Pazar günü, parçalı Bulutlu 3,5 °C

Yağmur yağacak mı Son dakika hava durumu tahminleri


Doğu Anadolu’nun Güneydoğusundaki Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!

Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda bu gece saatlerinden itibaren görülecek kar yağışlarının, yarın (Pazar) sabah saatlerinde etkisini artırarak Hakkari, Bitlis, Muş ile Batman’ın kuzeyi (Sason), Siirt’in doğusu (Pervari, Eruh) ve Şırnak’ın doğusunda (Beytüşşebap, Uludere) yoğun kar (20-50 cm) şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek buzlanma ve don olayına bağlı olarak ulaşımda aksamalar ile çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Haberin Devamı

Güneydoğu Anadolu’daki Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

Ülkemizin güneydoğu kesimlerinde bu akşam saatlerinden itibaren görülecek olan sağanak yağışların gece saatlerinde etkisini artırarak Diyarbakır, Şanlıurfa’nın doğusu (Siverek, Viranşehir, Ceylanpınar), Batman, Mardin, Siirt ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Güney Ege, Akdeniz ve İç Anadolu'nun Güneyinde Kuvvetli Rüzgar Bekleniyor!

Pazar (24.03.2019) günü rüzgarın Güney Ege, Akdeniz Bölgesi ve İç Anadolu'nun güney kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli, (40-60 Km/saat), zaman zaman kısa süreli fırtına (60-80 Km/saat) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden meydana gelmesi muhtemel ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.