Gündem Yaralı Kuşlar 2. yeni bölüm fragmanı! Meryem'e büyük şok

Yaralı Kuşlar 2. yeni bölüm fragmanı! Meryem'e büyük şok

02.04.2019 - 10:39 | Son Güncellenme:

Yaralı Kuşlar 2. yeni bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. Kanal D'nin yeni dizisi Yaralı Kuşlar yeni bölümünde Meryem Ömer’i kurtarmak için uğraşırken teknenin sahibi Levent’le karşılaşacak. İşte Yaralı Kuşlar 2. yeni bölümünden heyecan dolu dakikalar...

Yaralı Kuşlar 2. yeni bölüm fragmanı Meryeme büyük şok

Hafta içi her gün yayınlanacak olan Yaralı Kuşlar ilk bölümüyle büyük ilgi gördü. Yaralı Kuşlar 2. yeni bölüm için meraklanan izleyiciler, Yaralı Kuşlar yeni bölüm fragmanını haberimizin içeriğinden izleyebilir. Peki Yaralı Kuşlar 2. bölümde neler olacak?

Haberin Devamı

Yaralı Kuşlar hafta içi her gün saat 15.45'te Kanal D'de!

YARALI KUŞLAR 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Levent teknesini soyanların peşine düşer. Meryem, Ömer ile kaçarken Ömer’in elinde bir kutu fark eder. Meryem, kardeşinin “hırsız” damgasını yememesi için kutuyu sahibine geri vereceklerini söyler. Levent ise maddi açıdan olmasa da manevi açıdan en değerli şeyini kaybetmiştir. Kutuyu bulana kadar da gitmeye niyeti yoktur. Abisinin eşi Hülya bu karardan hiç memnun değildir. Ona göre Levent bir dakika bile kalmamalıdır; holdingde işler yolunda değildir. Levent asla bunu öğrenmemelidir.

Levent’in bir süre daha kalacak olmasına annesi Ulviye çok sevinir. Bu sırada marinadaki diğer çocuklardan biri Tekin’e Ömer’in tekneden “değerli bir kutu” aldığını ve içinde çok pahalı şeyler olduğunu söyler. Böylece Tekin de Meryemlerin peşine düşer. Peki bundan sonra ne olacaktır? Kutu sahibine ulaşacak mıdır?

Haberin Devamı

YARALI KUŞLAR 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI