Gündem Yarın okullar tatil mi?

Yarın okullar tatil mi?

27.10.2015 - 10:46 | Son Güncellenme:

Perşembe günü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı.. Öğrenciler 28 Ekim Çarşamba günü okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Peki yarın okullar tatil mi? Ayrıntılar haberimizde..

Yarın okullar tatil mi

29 Ekim öncesi olması sebebiyle 28 Ekim Çarşamba yani yarın okullar tatil mi? sorusu vatandaşların kafasında yer etti. Milli Eğitim Bakanlığı daha önce yaptığı açıklamada 1 Kasım yerel seçimler dolayısıyla 2 Kasım'da okulların tatil olduğunu duyurmuştu. Peki 29 Ekim öncesi yarın okullar tatil mi?

Haberin Devamı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı perşembe günü olması sebebiyle Başbakanlıktan yapılan bir açıklamayla kamu çalışanları için 30 Ekim Cuma günü de idari izin günü olarak belirlendi. Böylece kamu çalışanları haftasonu ile birlikte dört günlük bir izne sahip oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan bir açıklamayla ise 1 Kasım genel seçim dolayısıyla seçimden sonraki gün yani 2 Kasım'da okulların tatil olduğu ilan edildi.

28 EKİM ÇARŞAMBA OKULLAR TATİL Mİ?

Ancak öğrencilerin ve velilerin en çok merak ettikleri soru ise 28 Ekim yani yarın okullar tatil mi sorusu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, 28 Ekim Çarşamba günü öğleden sonra okullar tatil. Ayrıca kamu çalışanları ve özel sektör çalışanları için de yarın öğleden sonra resmi tatil.