Gündem Yemekteyiz birincisi kim oldu? 8 Haziran Yemekteyiz haftanın finali

Yemekteyiz birincisi kim oldu? 8 Haziran Yemekteyiz haftanın finali

08.06.2018 - 14:17 | Son Güncellenme:

Yemekteyiz'de her hafta olduğu gibi dün akşamda haftanın finali gerçekleştirildi. Yemekteyiz'de haftanın beş günü birbirine konuk olan yarışmacılar yaptıkları yemeklere ve masa düzenine göre puanlamada bulundu. Peki Yemekteyiz'de 8 Haziran haftanın finalinde kim birinci oldu?

Yemekteyiz birincisi kim oldu 8 Haziran Yemekteyiz haftanın finali

TV8'in heyecan dolu yarışması Yemekteyiz hız kesmeden devam ediyor. Sezon finaline yaklaştığı bugünlerde Yemekteyiz'de heyecan daha da artıyor. Birbirinden dişli rakipler yemeklerini beğendirmeye çalışıyorlar.

Haberin Devamı

YEMEKTEYİZ'DE KİM BİRİNCİ OLDU?

8 Haziran 2018 Yemekteyiz birincisi toplam 32 puanla Meleha hanım oldu.

Yemekteyiz birincisi kim oldu 8 Haziran Yemekteyiz haftanın finali

Yemekteyiz yeni bölümü ile 16.00'da TV8'de... İşte haftanın yarışmacıları..

8 HAZİRAN YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI

HANDE ALTAY

Birinci gün yarışmacısı olan Hande Altay 24 yaşında bekar, aslen Erzincanlı. Otomobil satış danışmanı olan yarışmacı spor yapmayı, modayla ilgilenmeyi, resim yapmayı ve şarkı söylemeyi çok seviyor. Yalana ve olmamış şeyleri olmuş gibi gösteren insanlara tahammülü yok.

TANSU TAŞKIN

İkinci gün yarışmacısı olan Tansu Taşkın 34 yaşında, bekar, memleketi İzmir. Özel güvenlik görevlisi olan yarışmacının hobileri arasında futbol ve basketbol oynamak, kaykay kullanmak ve bisikklete binmek var. Düşüncelerini kimseden saklamayan, gerçekçi biri.

Haberin Devamı

EBRU AKGÜN

Üçüncü gün yarışan Ebru Akgün Trabzonlu 31 yaşında. İki aylık evli olan yarışmacı ev hanımı. Çekirdek çitleyip televizyon izlemeyi, eşiyle birlikte vakit geçirmeyi, arkadaşlarıyla dedikodu yapmayı çok seviyor. İnatçı, dediği yapılana kadar surat asan, özgüveni tam biri.

MELEHA NAMLI

Dördüncü gün yarışmacısı olan Meleha Namlı 58 yaşında, 40 yıllık evli, dört çocuk ve 5 torun sahibi. Ev hanımı olan yarışmacının hobileri arasında internette vakit geçirmek ve sinemaya gitmek var.

MUSTAFA ÖZER

Final akşamı yarışan Mustafa Özer 50 yaşında, iki kız çocuk sahibi, aslen Antalyalı. Diş hekimi olan yarışmacı amatör olarak tiyatro ile ilgileniyor ve minyatür resimleri topluyor. Kendini oldukça sakin ve sabırlı biri olarak anlatıyor.

Yazarlar