Gündem ‘Yenilmezler’den rekor açılış

‘Yenilmezler’den rekor açılış

02.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Milliyet Sanat Dergisi, Mayıs sayısının kapağına Hollywood’un ‘yenilmez kadını’ Scarlett Johansson’u taşıdı.

‘Yenilmezler’den rekor açılış

Johansson’un derginin kapağında yer almasının nedeni ise bu hafta Türkiye’de vizyona girecek “Yenilmezler / The Avengers” adlı film.... Johansson’un ‘Kara Dul’ lakaplı süper ajan Natasha Romanoff olarak izleyici karşısına çıkacağı filmde, pek çok süper kahraman boy gösterecek.

Haberin Devamı

Marvel’ın ünlü kahramanları Hulk, Demir Adam ve Kaptan Amerika gibi süper kahramanlarını bir araya getiren “Yenilmezler / The Avengers”, 27 Nisan’da gösterime girdiği 39 ülkede sadece hafta sonunda 178.4 milyon dolarlık hasılat elde etti. Filmin ABD başta olmak üzere bu hafta gösterime gireceği ülkelerde de gişede başarılı olması bekleniyor.

Filmde bir düşman tüm dünyayı tehdit etmeye başlıyor. Bunun ardından S.H.I.E.L.D. adıyla bilinen uluslararası barışı koruma teşkilatının yöneticisi olan Nick Fury, dünyayı böylesi bir felaketten kurtarmak için bir takıma ihtiyacı olduğunu anlıyor. Bu takımda Demir Adam, Hulk, Thor, Kaptan Amerika, Karadul’un da olduğu isimler yer alıyor. Filmin başrollerini Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson ve Jeremy Renner paylaşıyorlar.