Gündem Yeter 16. yeni bölüm fragmanında olaylar devam ediyor! - İzle

Yeter 16. yeni bölüm fragmanında olaylar devam ediyor! - İzle

11.04.2016 - 11:02 | Son Güncellenme:

Sevilen dizi Yeter son bölümde Ebru'nun Aylin'i kaçırmasının nedeni; Yekta'yı kendisini ameliyat etmeye mecbur bırakmaktır. Heyecan dolu sahnelerin yer aldığı Yeter son bölümde izleyiciyi ekrana kilitlemişti. Bakalım yeni bölümde neler olacak? Yeter 16. yeni bölüm fragmanı ve son detaylar haberimizde...

Yeter 16. yeni bölüm fragmanında olaylar devam ediyor - İzle

Başrollerinde Pelin Karahan, Yurdaer Okur, Doğan Can Sarıkaya, Korel Cezayirli, Wilma Elles'in yer aldığı Yeter 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği Yeter heyecan dolu bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Yeter her hafta Perşembe akşamları saat 20:00'da ATV'de. İşte son bölüm ile ilgili detaylar...

Haberin Devamı

YETER 16. BÖLÜM FRAGMANI

YETER SON BÖLÜM ÖZETİ

Ebru'nun Aylin'i kaçırmasının nedeni; Yekta'yı kendisini ameliyat etmeye mecbur bırakmaktır. Ameliyattan sağ kurtulursa Aylin'in yerini söyleyecektir. Ebru'nun hiç şansı olmadığını bilen Yekta; büyük bir açmazla karşı karşıyadır.

Ameliyatı yapsa da, yapmasa da Ebru ölecektir. Zaman her dakika Ebru'nun aleyhine işlerken; iki kadının kaderi birbirine bağlanmıştır. Yılmaz, Zafer ve Gökhan; Aylin'i kurtarmak için seferber olur. Soğukkanlılığını hiçbir zaman kaybetmeyen Yekta; söz konusu Aylin olduğunda çaresizdir. Geçmişten gelen bir ipucu onu harekete geçirir.

Yeter 16. yeni bölüm fragmanında olaylar devam ediyor - İzle

Yekta’nın esrarengiz bir şekilde ortadan kayboluşu üzerine herkes şaşkındır. Aylin bir yandan çocuklarının olaydan etkilenmesini önlemeye çalışırken diğer yandan kendi iç hesaplaşmalarıyla boğuşur.

Haberin Devamı

Son yaşadıkları tartışmalar nedeniyle de vicdan azabı çekmektedir. Polis birkaç ihtimal üzerinde durur. Yekta ya denizde düşüp boğulmuştur ya da bir cinayete kurban gitmiştir. Ancak gerçek bambaşkadır.

Yeter 16. yeni bölüm fragmanında olaylar devam ediyor - İzle

Yeter dizisi 14. bölüm için heyecan dorukta. 31 Mart Perşembe günü ATV ekranında izleyici karşısına çıkan Yeter'de Yekta ortayan kayboluyor. İşte son bölümde yaşananlar..

OYUNCULAR

Pelin Karahan Kimdir?

Yeter 16. yeni bölüm fragmanında olaylar devam ediyor - İzle

6 Ekim 1984 doğumlu olan Pelin Karadan Ankara’da doğmuştur. Oyunculuk alanında ilk adımlarını Kanal D ekranlarında yayınlanan Kavak Yelleri dizisinde oynadığı Aslı rolü ile atmıştır. Bu dizide güzelliği ve yeteneği ile dikkat çekmiştir. Kariyerinin çıkış noktası ise Muhteşem yüzyıl dizisinde canlandırdığı Mihrimah Sultan ile olmuştur. Özel hayatı sebebi ile ekranlardan uzak kalan Pelin Karahan Yeter dizisi ile ekranlara geri döndü.

Yurdaer Okur Kimdir?

Yeter 16. yeni bölüm fragmanında olaylar devam ediyor - İzle

19 Ekim 1974 doğumlu olan Yurdaer Okur Rize’de dünyaya gelmiştir. Yurdaer Okur ATV ekranlarında yayınlanan başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzer Korel ile paylaştığı Karadayı dizisinde Savcı Turgut rolü ile tanınmıştır.