Gündem Yeter 34. yeni bölümde İdil büyük şok yaşıyor!

Yeter 34. yeni bölümde İdil büyük şok yaşıyor!

08.11.2016 - 13:58 | Son Güncellenme:

Yeter bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 34. yeni bölüm fragmanı yayınlanan Yeter dizisinde İdil gördükleri karşısında büyük şok yaşıyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Yeter her Perşembe saat 20:00'de izleyici ile buluşuyor...

Yeter 34. yeni bölümde İdil büyük şok yaşıyor

Yeter 34. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu sahneleriyle Atv'de kaldığı yerden devam eden Yeter dizisi 34. yeni bölümü için heyecan dorukta. Dizide, kalbi durduğunda gördüğü rüyanın anlamını çözen Yekta, yeni bölümde neler yapacak? merak konusu oldu. Başrollerinde Pelin Karahan, Yurdaer Okur, Ekin Türkmen, Hazım Körmükçü gibi usta isimlerin yer aldığı Yeter 34. yeni bölüm fragmanı ile 10 Kasım Perşembe saat 20:00'da ATV'de.

YETER 34. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Haberin Devamı

YETER 34. BÖLÜM 1. FRAGMANI



YETER 34. BÖLÜM ÖZETİ

Yeter 34. yeni bölümünde, Ailenin etrafında kara bulutlar dolaşıyor! Harmanlı ailesinin evinde yine kara bulutlar dolaşmaktadır. O gece evde yaşanan gizemli olayın ardından gelen bir haber ile Yekta ve diğerleri daha bu şoku atlatamadan, Zafer’in sokak ortasında kalbinden vurulduğu haberiyle dehşete düşerler.

Olaylarla ilgili bütün deliller, şüpheleri Atlas ve oğlu Tayfun’un üzerinde yoğunlaştırır. Atlas gözaltına alınır. Tayfun kayıptır ve Yekta’nın hayatı tehlikededir. Kalbi durduğunda gördüğü rüyanın anlamını çözen Yekta’yı asıl dehşete düşüren ise; Atlas’ın kaybettiği küçük oğluna karşılık Kaan’a zarar verme ihtimalidir.

YETER 33. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Yeter 33. son bölümünde Yekta’nın özlem dolu ve anlayışlı tavrı Aylin’i allak bullak eder. Verdiği ölüm emrinin arkasında durmakta zorlanır.

Yekta'nın özlem dolu ve anlayışlı tavrı Aylin'i allak bullak eder. Verdiği ölüm emrinin arkasında durmakta zorlanır. Bir yandan da Yekta samimi mi yoksa ondan şüphelendiği için oyun mu oynuyor, emin olamaz. Aylin'in bir kere daha hiçbir şey kaybetmeden eski hayatına dönmesi Zahide, Filiz, Handan ve Yılmaz'ı deliye döndürürken; İdil ise paniğe kapılır. Zehirlenme konusunun tekrar gündeme gelmesi kaçınılmazdır. Diğer yandan İdil kendi hayatıyla ilgili bir mucizeyi yaşamaktadır ancak Aylin'in varlığı yüzünden sevincini paylaşamaz.

Yekta; Duru'yu getirmesi için Aylin'i ikna etmeye çalışırken; bir yanda da ona yardım eden adamın kim olduğunu araştırmaktadır. Bütün ipuçları onu Atlas'a götürür. Düşmanının kim olduğunu artık bilmektedir. Ya onunla yüzleşecek ya da aylardır yaşadığı bu cehennem azabının hesabını soracaktır. Kendini bir yol ayrımında bulur. Eski Yekta olmak için çok fazla nedeni vardır. Aylin, olayları kontrol etmeye çalışırken çevresini saran nefret çemberi de gitgide daralmaktadır.

GENEL HİKAYE

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.