Gündem Yeter dizisi 34. bölüm fragmanında Aylin ne yapacağını şaşırır!

Yeter dizisi 34. bölüm fragmanında Aylin ne yapacağını şaşırır!

04.11.2016 - 10:13 | Son Güncellenme:

Yeter dizisi 34. bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Heyecan dolu sahneleriyle gündemden düşmeyen Yeter dizisinin merakla beklenen 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide, Yekta'nın özlem dolu ve anlayışlı tavrı Aylin'i allak bullak eder. İşte Yeter dizisi 34. bölümü ile ilgili merak edilenler...

Yeter dizisi 34. bölüm fragmanında Aylin ne yapacağını şaşırır

Yeter yeni bölümleriyle ATV ekranında yayınlanmaya devam ediyor. Perşembe akşamları ekrana gelen Yeter 33. son bölümde Aylin bir kez daha hiçbir şey keybetmeden Yekta'ya geri döner. Yekta'nın özlem dolu ve anlayışlı tavrından şüphlenen Aylin Yekta ile yüzleşecektir. Aylin'e yardım eden ismi öğrenen Yekta yeni bir savaşı başlatacaktır. Koliba Film imzalı Yeter dizisi ekrana gelen nefes kesen son bölüm ardından 34. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Haberin Devamı

YETER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Başrollerinde Pelin Karahan, Yurdaer Okur, Ekin Türkmen, Hazım Körmükçü gibi usta isimlerin yer aldığı Yeter 34. yeni bölüm fragmanı ile 10 Kasım Perşembe saat 20:00'da ATV ekranında...

YETER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yekta’nın özlem dolu ve anlayışlı tavrı Aylin’i allak bullak eder. Verdiği ölüm emrinin arkasında durmakta zorlanır.

Yekta'nın özlem dolu ve anlayışlı tavrı Aylin'i allak bullak eder. Verdiği ölüm emrinin arkasında durmakta zorlanır. Bir yandan da Yekta samimi mi yoksa ondan şüphelendiği için oyun mu oynuyor, emin olamaz. Aylin'in bir kere daha hiçbir şey kaybetmeden eski hayatına dönmesi Zahide, Filiz, Handan ve Yılmaz'ı deliye döndürürken; İdil ise paniğe kapılır. Zehirlenme konusunun tekrar gündeme gelmesi kaçınılmazdır.

Haberin Devamı

YETER 34. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Diğer yandan İdil kendi hayatıyla ilgili bir mucizeyi yaşamaktadır ancak Aylin'in varlığı yüzünden sevincini paylaşamaz. Yekta; Duru'yu getirmesi için Aylin'i ikna etmeye çalışırken; bir yanda da ona yardım eden adamın kim olduğunu araştırmaktadır. Bütün ipuçları onu Atlas'a götürür. Düşmanının kim olduğunu artık bilmektedir. Ya onunla yüzleşecek ya da aylardır yaşadığı bu cehennem azabının hesabını soracaktır. Kendini bir yol ayrımında bulur. Eski Yekta olmak için çok fazla nedeni vardır. Aylin, olayları kontrol etmeye çalışırken çevresini saran nefret çemberi de gitgide daralmaktadır.

YETER GENEL HİKAYE

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.