Gündem Yılbaşı akşamı TV'lerde neler var? En iyi yılbaşı mesajları

Yılbaşı akşamı TV'lerde neler var? En iyi yılbaşı mesajları

30.12.2013 - 22:45 | Son Güncellenme:

Yılbaşı için hareketli bir doodle hazırlandı. Bugün 31 Aralık… İnternet devi de Google da bunu günü unutmayarak Yılbaşı için özel bir doodle hazırladı. Biz de sizler için en iyi yılbaşı mesajlarını ve yılbaşı akşamında ekranlarda neler olacağını derledik.

Yılbaşı akşamı TVlerde neler var En iyi yılbaşı mesajları

Yılbaşı mesajları

Bugün 31 Aralık… İnternet devi de Google da bunu günü unutmayarak Yılbaşı için özel bir doodle hazırladı. Peki yılbaşı programınızı yaptınız mı? İşte televizyon kanallarının yılbaşı yayın akışı ve yılbaşı için en güzel mesajlar…

Yılbaşı tatili kaç gün olacak? Yeni yıl tatili ne zaman başlayacak? Yeni yıl tatili kaç gün olacak? İşte yeni yıl(yılbaşı) tatili süreleri hakkında haberimiz...Yılbaşında okulların kaç gün tatil edileceği merak ediliyor.

2014 yılbaşı tatili kaç gün olacak?

Yılbaşı 1 Ocak Çarşamba gününe denk geliyor, haliyle tatil olacak. Ancak 31 Aralık Salı günü okullara tatil değil. Bütün öğrenciler 31 Aralık 2013 Salı günü normal bir şekilde okullarına gidecekler.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 1 Ocak günü ülkemizde ve tüm dünyada resmi tatildir. Banka, sağlık ocağı, okul gibi devlet kuruluşları 1 Ocak Çarşamba günü tatil olacaktır. Bununla birlikte devlet hastanelerinin poliklinikleri, Kültür ve Turizm bakanlığına ait müzeler ve diğer devlet daireleri tatil yapacak kuruluşlar arasındadır.

Vakıf Üniversiteleri de yılbaşına tatil ile başlayacak olmakla birlikte devlet üniversitelerinin ise eğitim öğretime devam edeceği tahmin ediliyor.

Okullar 1 Ocak Çarşamba günü tatil olduğundan öğrenciler bu günde okula gitmeyerek bir günlük tatil yapacak. 2 Ocak Perşembe ders zilinin çalması ile birlikte öğrenciler yine okul sıralarında derslerini görmeye devam edecekler.



YILBAŞI ve YILBAŞI GECESİ

Herhangi bir takvime göre bir yılın bitimi ve yeni bir yılın başlangıcını gösteren tarihe yılbaşı denir.

2013 senesini geride bırakmak ve 2014'e girmek için saatler kaldı.

Bu gün için Google son derece eğlenceli bir Yılbaşı Doodle yayınladı.

Özel günleri kaçırmayan arama motoru devi Google, Yılbaşı'na özel bir doodle hazırladı.

Google kelimesindeki ikinci "O" harfinin disko topu şeklinde döndüğü hareketli doodle'da 2,0,1,3 ve 4 rakamları görülüyor. 2013'ü oluşturan rakamlar hareket ederken gelecek yılın sayısı"4" meraklı gözlerle zamanın geçmesini bekliyor.

En Güzel Yılbaşı Mesajları

Yılbaşı sözleri, en güzel yeniyıl ve yılbaşı mesajları için

Yılbaşı Gecesi Televizyonlarda Neler Var?

Yılbaşı gecesi televizyonlarda birçok eğlenceli program var. Yılbaşı gecesi televizyon programları için tıklayın...

Milliyet'in Özel Yılbaşı Sayfaları

2014 yılı için hazırlanmış olan özel yılbaşı sayfaları

Yılbaşı Milli Piyango Çekilişi

Yılbaşı Milli Piyango çekilişi sonuçalrı

Yılbaşı Tatili

Yarın Tatil Mi? Yılbaşı tatili kaç gün sürecek?

Yılbaşı Haberleri

Yılbaşı ile ilgili tüm haberler için