Gündem Yılbaşı için rota önerileri

Yılbaşı için rota önerileri

01.12.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Yılbaşını yurt dışında birbirinden eğlenceli şovlar ve renkli görüntülere sahne olan partilere katılarak kutlamak isteyenler için ETS’nin Roma’dan Lapland’a uzanan yeni yıla özel turları bulunuyor. Bu kapsamda öne çıkan adreslerin başında İtalya geliyor.

Yılbaşı için rota önerileri

Floransa Roma Turu ile sanatın kalbinin attığı şehir Floransa ve ihtişamlı tarihiyle görenleri büyüleyen Roma sokaklarında yeni yıl heyecanına ortak olabilirsiniz. Roma’da yeni yıl dileklerinizi tutup Trevi Çeşmesi’ne atabilir, Floransa’da boydan boya ışıklarla süslenen caddelerde turlayabilirsiniz. 29 Aralık- 2 Ocak tarihleri arasında turun fiyatları, 449 euro’dan başlıyor.

Haberin Devamı

Yeni yıla romantik ve huzurlu bir başlangıç yapmak isteyenlerin tercihi ise İtalya’da kanallardan oluşan sokakları, gondolları, ışıltılı köprüleri, rengarenk mimarisiyle Venedik olabilir. Bu turun ücreti ise  239 euro’dan başlıyor. Yılbaşı manzaralarının en çok yakıştığı coğrafyalardan biri de Lapland… Kutup bölgesinde bulunan Lapland; Finlandiya, İsveç, Norveç ve Rusya topraklarının bir bölümünü içine alıyor. Yüksek dağlar, vahşi ormanlar, nehirler ve şelalelerle büyülü bir güzelliğe sahip olan Lapland’de, ren geyiklerini görebilir, kızaklarla karlar üzerinde romantik bir yolculuğa çıkabilirsiniz. 3 gece 4 gün konaklamalı bu tur 899 euro’dan başlayan fiyatlarla satışta.

Bir diğer alternatif ise yılbaşından bir ay önce süslenmeye başlayan sokakları, binlerce ampulle aydınlanan Eyfel Kulesi ve renkli kutlamalara sahne olan Champs-Elysees’si ile Paris olabilir. Benelüks, Paris Turları ile Paris’in yanı sıra Belçika, Hollanda ve Lüksemburg’u da bir arada görebilirsiniz. 7 gece 8 gün süren bu tur da 599 euro’dan başlıyor.

Haberin Devamı

ETS’nin yeni yıl kutlamaları için önerdiği bir diğer adres de Fransa’nın güney kıyısında yer alan Nice. Yaz aylarında olduğu gibi yılbaşında da ışıltılı dev Noel pazarıyla ziyaretçilerine eşsiz bir atmosfer sunan Nice’e 449 euro’dan başlayan fiyatlarla gidebilirsiniz.