Gündem YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı mı? 2018 YKS ek tercih sorgulama

YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı mı? 2018 YKS ek tercih sorgulama

26.09.2018 - 10:08 | Son Güncellenme:

YKS ek yerleştirme sonuçları için heyecan dorukta. 20 Eylül'de sona eren ek tercihler sonrası öğrencilerin gözü kulağı ÖSYM'den yapılacak açıklamada. Peki YKS ek yerleştirme tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı mı 2018 YKS ek tercih sorgulama

YKS ek yerleştirme tercih işlemleri 20 Eylül tarihinde sona erdi. Adaylar ÖSYM tarafından alınan ek yerleştirme tercihlerinin ardından sonuçların açıklanacağı tarihi merak içinde beklemeye başladı. Peki YKS ek yerleştirme tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

YKS EK TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Haberin Devamı

ÖSYM tarafından duyurulan üniversite kayıt tarihleri sonrasında, öğrenciler merakla YKS ek tercih sonuçları için arayışa geçti. Fakat YKS ek tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. 1-5 Ekim üniversite kayıt işlemleri başlayacağı için, en yakın sürede YKS ek tercih sonuçlarının açıklanması bekleniyor.

Kayıt tarihleri adayların internette yayımlanan yerleştirme sonuçları sayfasında yer alacaktır. Kayıt hakkı kazanan adayların, kayıt süresi içerisinde ilgili üniversitelere başvurmaları zorunludur. Bu süre içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir. Kayıt işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi, 2018-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunda yer almaktadır.

Haberin Devamı

2018-YKS YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARINA EK YERLEŞTİRME KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ!