Gündem Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı! Ölü ve yaralılar var...

Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı! Ölü ve yaralılar var...

14.07.2019 - 00:16 | Son Güncellenme:

Sivas'ta yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 3  kişi hayatını kaybetti.

Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı Ölü ve yaralılar var...

Alınan bilgiye göre, sürücülerinin isimleri henüz öğrenilemeyen Ağrı Dağ firmasına ait 25 AAG 399 plakalı yolcu otobüsü ile 05 AY 852 plakalı otomobil Sivas-Erzincan kara yolunun Organize Sanayi Bölgesi kavşağında çarpıştı.

Haberin Devamı

Kazada otomobilde bulunan ve isimleri öğrenilemeyen 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Araçta sıkışan yaralılar kurtarma ekiplerince çıkartılarak hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Sivas-Erzincan kara yolunun Sivas istikameti araç trafiğine kapatılırken, sürücüler ise alternatif yola yönlendirildi.

ÖLÜ SAYISI ARTTI

Sivas'ta yolcu otobüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada ölü sayısı 3'e yükseldi.

Kazada ağır yaralanan Merve Aydemir (25) kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aydemir'in 4 yaşındaki oğlu Eymen Gazi Aydemir'in aynı hastanedeki tedavisi sürüyor.

Mahmut K. yönetimindeki Ağrı Dağ firmasına ait 25 AAG 399 plakalı yolcu otobüsü ile Ahmet Güven (52) yönetimindeki 05 AY 852 plakalı otomobil Sivas-Erzincan kara yolunun Organize Sanayi Bölgesi kavşağında çarpışmış, kazada Güven ile araçta bulunan eşi Zeliha Güven (47) olay yerinde hayatını kaybetmişti.