Gündem Yüsra Geyik kimdir? Yüsra Geyik kaç yaşında, hangi dizide oynuyor?

Yüsra Geyik kimdir? Yüsra Geyik kaç yaşında, hangi dizide oynuyor?

14.11.2019 - 11:59 | Son Güncellenme:

Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin Zeliş'i Yüsra Geyik'in adı aşk iddialarına karıştı. Ozan Güven ile aşk iddialarıyla gündeme gelen Yüsra Geyik kaç yaşındadır? İşte Yüsra Geyik hakkında merak edilen bilgiler...

Yüsra Geyik kimdir Yüsra Geyik kaç yaşında, hangi dizide oynuyor

Kanal D'nin vazgeçilmez dizisi Arka Sokaklar 14 yıldır ekrana geliyor. Dizinin ilk bölümünden bu yana projede yer alan Yüsra Geyik ise Zeliş karakterini canlandırıyor. Peki Yüsra Geyik kaç yaşında? Yüsra Geyik nereli?

Haberin Devamı

YÜSRA GEYİK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Yüsra Geyik, 1990 yılında Samsun'da dünyaya geldi. İlkokula başlamasından 1 sene sonra ailesiyle İstanbul'a yerleşti. İlkokuldayken tiyatroya ilgi duydu ve bu alanda kendisini geliştirdi. Ekranlara Hayat Bilgisi ve Yabancı Damat dizilerinde aldığı küçük rollerle merhaba dedi. 2005 yılında Yumurcak TV'de sunuculuk yaptı.

Küçük yaşlarda tiyatro eğitimi alan genç oyuncu Yüsra Geyik, 14 yaşındayken oyunculuk ajansına kaydoldu. 2003-2006 yılları arasında Yabancı Damat dizisinin kadrosunda yer alan Yüsra Geyik, asıl tanınırlığını Arka Sokaklar dizisiyle yakaladı. Genç oyuncu, Hüsnü Çoban karakterinin kızı Zeliha (Zeliş) Çoban'ı oynuyor. 12 senedir Arka Sokaklar’ın kadrosunda yer alan Yüsra Geyik, diziye başladığında ise 16 yaşındaydı.