Gündem Zalim İstanbul 22. son bölüm izle! Zalim İstanbul 23. bölüm fragmanında Ceren ve Nedim boşanıyor

Zalim İstanbul 22. son bölüm izle! Zalim İstanbul 23. bölüm fragmanında Ceren ve Nedim boşanıyor

10.12.2019 - 08:24 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan Zalim İstanbul dizisi 22. bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Ekrana gelen Zalim İstanbul 22. son bölümde Şeniz'in oyunu ile Ceren bebeğini düşürdü. Soluğu bir anda hastahanede alan aile üyelerinden tak biri ne olduğunun farkındaydı! Şeniz Karaçay sonunda amacına ulaşmıştı. Son bölüm ardından yayınlanan 23. yeni bölümde fragmanında Nedim ve Ceren boşanıyor. Ceren yaşadığı acı ile Şeniz'i öldürmeye kalkıyor!

Zalim İstanbul 22. son bölüm izle Zalim İstanbul 23. bölüm fragmanında Ceren ve Nedim boşanıyor

Zalim İstanbul 22. bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Cemre ve Cenk'in tatiline Şeniz'in hamlesi damga vurdu. Nedim ve Ceren'i Alaçatı'ya gönderen Şeniz'in asıl amacı ise çok farklıydı. Ceren için çok güzel başlayan tatil bir anda hüsrana dönüşüverdi. Kendini bir anda yerde bulan Ceren bebeğininn düşmemesi için çok dua etti ama Şeniz'in hain acımasız planı çoktan devreye girmişti. Tüm aile fertleri yaşanan olayın ardından soluğu hastanede aldı. Ceren büyük bir acı yaşarken Şeniz zafer naraları atmaktaydı.

Haberin Devamı

Zalim İstanbul ekrana gelen son bölüm ardından yayınlanan 23. yeni bölüm fragmanında Nedim ve Ceren boşanıyor. Nedim yaşananlardan haberdar olmasından dolayı Şeniz'e kızkındır. Bu savaşı Ceren ile birlikte değil tek başına vereceğinin sinyallerini verir. Ceren yaşadığı acı ile Şeniz'i öldürmek için harekete geçer

 ZALİM İSTANBUL 22. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE!

ZALİM İSTANBUL 23. YENİ BÖLÜM FRAGMANI