Gündem Zalim İstanbul 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Zalim İstanbul 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

30.04.2019 - 07:47 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin kısa sürede büyük bir ilgi gören yeni dizisi Zalim İstanbul 5. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Sevilen dizinin son bölümüne Cenk'in herkesin yüreğini ağzına getiren hamlesi damga vurdu. İşte büyük bir merakla beklenen Zalim İstanbul 6. yeni bölüm fragmanı...

Zalim İstanbul 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Zalim İstanbul 5. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Kanal D ekranında yayınlanmaya başladığı günden bu yana büyük beğeni toplayan Zalim İstanbul 5. son bölümde Cemre ve Cenk arasında yaşandığı ortaya atılan öpüşme büyük yankı uyandırdı. Seher kızını savunmak için her fırsatta soluğu Agah Karaçay'ın yanında alırken Ceren ise Cenk'ten hamile olduğunu öğrendi. Cenk'i elde edip Karaçay'lara gelin omayı hedefleyen Ceren amacına ulaşabilmek için an büyü desteği babaannesinden alır.

Haberin Devamı

Nedim Cemre ile Cenk'in bahçede konbuştuklarını görür görmez bir anda harekete geçer. Cemre'yi iyice sahiplenen Nedim, Agah Karaçay'a Cemre'nin kendisinin olduğunu söyler. Yaşananlar karşısında neye uğradığını şaşıran Agah Karaçay nasıl bir karar verecek büyük merak konusu!

ZALİM İSTANBUL 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI