Gündem Zalim İstanbul dizisinde Ceren Yılmaz'ı kim canlandırıyor?

Zalim İstanbul dizisinde Ceren Yılmaz'ı kim canlandırıyor?

30.04.2019 - 16:07 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul yayınlandığı günden itibaren dikkatleri üzerine çekti. Dizide öne çıkan karakterlerden birisi olan Ceren Yılmaz'ı kim canlandırıyor merak konusu. Ceren Yılmaz daha önce hangi dizilerde oynadı?

Zalim İstanbul dizisinde Ceren Yılmazı kim canlandırıyor

Zalim İstanbul'un sevilen oyuncusu Ceren Yılmaz'ı kim canlandırıyor? Dizideki rolü ve güzelliğiyle Ceren dikkatleri üzerine çekiyor.

Haberin Devamı

BAHAR ŞAHİN KİMDİR?

Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterini canlandıran Bahar Şahin 1997 doğumlu. 2016 yılında O Hayat Benim dizisinde canlandırdığı Müge karakteri ile adını duyurdu. Ayrıca Lise Devriyesi, Kayıtdışı, OHA Diyorum filmlerinde yer aldı.


ZALİM İSTANBUL - CEREN YILMAZ

Ailenin lükse, magazine düşkün, fırlama küçük kızı. Medyada görüp özendiği hayatları yaşamak uğruna, aklını varsa yoksa dümen çevirmeye çalıştıran, güzelliğinin farkında ve bunu kullanmaktan çekinmeyen 20’lerinin başında bir genç. Tutkulu bir kızdır Ceren, karda yürür ama izini belli etmez. Karşısına çıkan fırsatları ise hiç düşünmeden değerlendirir. Gerekirse kardeşlerini, ailesini harcar, ama eninde sonunda kafasındaki hedefe yürür. Bir sonraki hedefine ulaşmak ise sandığı kadar kolay olmayacak ve aile bağlarını da derinden yaralayacaktır.

Haberin Devamı

Zalim İstanbul dizisinde Ceren Yılmazı kim canlandırıyor