Gündem Zuhal Topal'la Sofrada 16-20 Eylül yarışmacıları kimlerdir? Yarışmanın mikseri kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada 16-20 Eylül yarışmacıları kimlerdir? Yarışmanın mikseri kimdir?

16.09.2019 - 19:20 | Son Güncellenme:

Zuhal Topal'la Sofrada 16-20 Eylül yarışması bugün başladı. FOX TV'de yayınlanan ve birbirinden heyecanlı bölümlere sahne olan yarışmada bugün yarışmacıların birbirine kaç puan vereceği merak konusu. 20 Eylül'de final yapacak yarışmanın yarışmacılarının ve mikserin kim olduğunu sizler için derledik.

Zuhal Topalla Sofrada 16-20 Eylül yarışmacıları kimlerdir Yarışmanın mikseri kimdir

Ekranların sevilen ismi Zuhal Topal’in sunuculuğunu üstlendiği, bu yıl 2. sezonuyla da büyük ilgi gören yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada'nın bu haftaki yarışmacılarını sizler için derledik...

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACILARI

Haberin Devamı

SEREN ALTINTAŞ- SEMİHA UYGUN

Seren 26 yaşında ve nişanlı, ODTÜ inşaat mühendisliği mezunudur. Master yapan Seren Altıntaş'ın eşi Bedi Uygun ise avukattır. Gelin adayı ve Kaynana Mersin Karaduvar'dan geldi.

SERAP BOZKURT-YÜKSEL BOZKURT

Serap 23 yaşında ve bir çocuk annesidir. Gaziantep'li Serap Bozkurt, kayınvalidesi ile mutfağa girecek. Sabah akşam evden çıkmayan Serap, mutfağının kendisine yeteceğini söylüyor. Serap Bozkurt, "Gaziantepliyiz biz ve tabi ki her türlü yemek bizden sorulur. En lezzetli yemekler Gaziantepte'dir" sözleriyle yarışmadaki heyecanlarını vurguladı.

SÜMEYYE TEMEL-AYŞE TEMEL

Sümeyye Temel 22 yaşında ve iki çocuk annesidir. Mardinli olan Sümeyye Temel, rakiplerine hiç şans tanımadığını vurguluyor. Kayınvalide Ayşe Temel ise titizlik ve temizlik takıntılıdır.

NUR DÖNE KEBAPÇI- KEZBAN KEBAPÇI

Haberin Devamı

24 yaşındaki Nur Döne Kebapçı 3 yıllık evli ve yemek yapmayı hem iş hem de eğlence olarak vurguluyor. Kezban Kebapçı ise sessiz sakin olmasına rağmen mutfağına bayağı hakimdir. Nur Döne Kebapçı, kimsenin şansı olmadığını ve birincinin kendisi olduğunu vurguluyor.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA MİKSER KİMDİR?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının Mikser'i usta dublaj sanatçısı Aydoğan Temel'in ta kendisi. 1966 Bandırma doğumlu olan Aydoğan Temel, tiyatro eğitimi almıştır ve birkaç yabancı filmde dublaj sanatçısı olarak çalışmıştır. Sonrasında Show TV'nin Pazar Keyfi adlı programında seslendirme yapan Temel, bu sayede ünlenmiştir. Dublajın yanında yaklaşık 30 yıldır oyunculuk ve diksiyon dersleri veren Aydoğan Temel iki yıldır da Zuhal Topal'la Sofrada programında seslendirme yapıyor. Programın izleyicileri ise onu Mikser olarak tanıyor