Gündem ZULA ile Youtuber Enes Batur’un büyük buluşması

ZULA ile Youtuber Enes Batur’un büyük buluşması

06.01.2018 - 10:41 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin en sevilen oyunu ZULA’nın binlerce oyuncusu, ünlü Youtuber Enes Batur’la buluşacak. ZULA oyuncularının Enes Batur’la büyük buluşması, 6 Ocak Cumartesi günü Demirören AVM’deki etkinlik alanı Social İstanbul’da gerçekleşecek. Ödüllü bireysel turnuvanın da yer alacağı etkinliğe www.zulaoyun.com sitesinden davetiye başvurusu yapanlar katılabilecek.

ZULA ile Youtuber Enes Batur’un büyük buluşması

Türkiye’deki ilk yerli yapım MMOFPS (Massive Multiplayer Online First Person Shooter) oyun olan ZULA, dijital oyun dünyasında ses getirecek bir etkinliğe imza atacak. ZULA, binlerce oyun severi ünlü Youtuber Enes Batur’la bir araya getirecek. Çok yakında hayatını konu alan “Enes Batur Hayal mi Gerçek mi” adlı filmi de vizyona girecek olan Enes Batur, hayranlarıyla sohbet edecek ve ZULA tişörtlerini imzalayacak. Organizasyona katılım davetiye yoluyla gerçekleşecek. ZULA severler, www.zulaoyun.com sitesinden davetiye için kayıt yaptırabilecek.

Haberin Devamı

6 Ocak Cumartesi günü Demirören AVM’deki (İstiklal Caddesi) etkinlik alanı Social İstanbul’da, Pepsi’nin ana sponsorluğunda yapılacak etkinliğe Defacto, Philips TV, İninal ve cekmecede.com da destek verecek. MSI, Nvidia ve Logitech markaları ise hediye ürünleri ile resmi tedarikçi olarak organizasyonda yer alacak.

Enes Batur buluşmasının da yapılacağı organizasyonun kapıları 6 Ocak Cumartesi günü saat 11.00’de açılacak. Oyun severler gün boyunca, ödüllü bireysel turnuva deneyimi yaşayabilecek ve dağıtılacak hediyelerin sahibi olabilecek. Oyuncu ve sunucu Nezih Cihan Aksoy ile yapılacak söyleşi, ünlü rapçiler Tankurt Manas ve Server Uraz’ın canlı performansları ile DJ Hırs’ın müzikleri etkinliğe renk katacak. ZULA ve Enes Batur’un büyük buluşması oyunun Facebook ve Youtube kanallarında da canlı olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

ZULA ile Youtuber Enes Batur’un büyük buluşması