Mersin GÜNDEŞ: "TARSUS İDMAN YURDU KÜME DÜŞÜREN BİR TARSUSLU OLMAK İSTEMEDİM"

GÜNDEŞ: "TARSUS İDMAN YURDU KÜME DÜŞÜREN BİR TARSUSLU OLMAK İSTEMEDİM"

07.10.2015 - 15:26 | Son Güncellenme:

.

GÜNDEŞ: TARSUS İDMAN YURDU KÜME DÜŞÜREN BİR TARSUSLU OLMAK İSTEMEDİM

Teknik direktörlük görevinden istifa eden Murat Gündeş, takımı küme düşüren bir Tarsuslu olmak istemediğini belirterek, "Tarsus İdman Yurdu’nun yolu bundan sonra açık olsun" dedi.
Görevinden istifa eden Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu’nun teknik direktörü Murat Gündeş, açıklamalarda bulundu. Burhanettin Kocamaz Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına kulüp başkanı Erdal Yüksel, ikinci başkan Mustafa Aydın, basın sözcüsü Olcay Başer, yönetim kurulu üyeleri Savaş Say ile Savaş Dalkürek de katıldı.
Teknik Direktör Gündeş’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden başkan Yüksel, "Gündeş, Tarsus İdman Yurdu’nu küme düşmekten kurtaran bir Tarsuslu teknik direktördür. Teknik direktörümüze bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Teknik direktör arayışlarına başladıklarını kaydeden Yüksel, Kocaeli Birlikspor maçına yeni bir teknik direktörle çıkabileceklerini söyledi.
Konuşmasında sık sık duygusal anlar yaşayan Tarsus idman Yurdu Teknik Direktörü Murat Gündeş ise, kulübe 30 yıldır hizmet verdiğini vurguladı.
GÜNDEŞ: "TARSUS İDMAN YURDU’NU KÜME DÜŞÜREN BİR TARSUSLU OLMAK İSTEMEDİM"
Geçen sezon genel menajer olarak göreve başladığını ve yaşanan sonuçlar nedeniyle teknik direktör değişikliğinden sonra sorumluluk aldığını ifade eden Gündeş, “Tarsus İdman Yurdu benim için yaşam tarzı. Geçen sezon Allah’a dua ettim. Tarsus İdman Yurdu’nu küme düşüren bir Tarsuslu olmayayım diye. Allah’a çok şükür dualarım kabul oldu. Kümede kalma yolunda takım olarak kenetlendik. İyi bir hava yakaladık. Tarsus Belediye Başkanımız Şevket Can, başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerimiz tam destek arkamızda oldular. Takım ruhunu yakaladık. Çok şükür kümede kaldık. Bu sezon ise iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. İyi bir takım kurduk. Fakat lige İnegölspor mağlubiyeti ile başladık. Eyüpspor deplasmanında ise 2-0’lık galibiyetten 2-2’lik beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. Manisaspor ile 2-2 berabere kaldık. Bu maçta olumlu futbol umut verdi. Ankara Demirspor deplasmanın da ise iyi maçı 3-1 kaybettik kaybettik" diye konuştu.
"TARSUS İDMAN YURDU’NUN BUNDAN SONRA YOLU AÇIK OLSUN"
Tarsus İdman Yurdu’nun ve yönetimin önünü açmak için daha iyi bir teknik direktöre ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Gündeş, "Tarsuslu bir teknik direktör olarak siz basın mensuplarının bana verdiği destekten dolayı teşekkür ederim. Tarsuslu teknik direktör olarak verdiğiniz destekten dolayı mesleğinizi yapamadınız. Tarsus İdman Yurdu’muzun bundan sonra yolu açık olsun. İnşallah gelen teknik direktör başarılı olacağına inanıyorum. Çünkü ilk beş içerisinde yer alacak iyi bir kadro kurduk. Bana destek veren, yanımda olan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a, yönetim kurulu üyelerimize, basınımıza, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.