Gündem Günebakan 4. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Günebakan 4. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

29.07.2015 - 10:46 | Son Güncellenme:

Atv ekranında ilgiyle takip edilen dizi Günebakan 4. bölüm fragmanını yayınladı. Pazar akşamı ekrana gelecek olan Günebakan yeni bölümde neler olacak merak konusu. İşte Günebakan yeni bölüm detaylar..

Günebakan 4. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Senaryo ve proje tasarımı Gani Müjde'ye ait, Günebakan'ın yönetmenliğini Özlem Bayşu Ünlü'nün üstleniyor.

Haberin Devamı

02 Ağustos 2015, Pazar 20:00

GÜNEBAKAN 4. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

GÜNEBAKAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Günce ve Rüzgar ters esen rüzgara yakalanıp ani bir iniş yaparlar. İndikleri yere tek ulaşım deniz yolu olması sebebiyle yardım beklemekten başka çareleri yoktur. Ferdi, Rüzgar'ın gözden kaybolup telsiz bağlantısının kopmasıyla birlikte arama kurtarma ekiplerini harekete geçirmiştir.

Bununla birlikte köy halkı da onları bulmak için kendince yollar ararlar. Arif ve Kornet Osman, Fettah'tan teknesini isterler fakat alamazlar. Bunun üzerine tekneyi kaçırıp Rüzgar ve Günce'yi aramaya çıkarlar. Bir yandan da kasabada yapılacak Kiraz Festivali hazırlıkları devam etmektedir. Festival için bir güzellik yarışması düzenlenecektir ve Burak Kut da konuk sanatçı olarak sahne alacaktır.

Haberin Devamı

GENEL HİKAYE

Gökyayla ailesi ani gelen bir haberle sarsılır, aile iflas etmiştir. Baba Oktay Gökyayla kızı Günce'nin olaylardan haberi olmaması ve biraz da gözden uzak kalabilmek için, tatile her zaman gittikleri Alaçatı yerine, babadan kalma bir yazlıklarının bulunduğu ve uzun yıllardır uğramadıkları Trakya'nın küçük ve sevimli köyü Gündendi'ye gitmeye karar verirler. İlk başta zoraki çıktıkları bu yolculuk özellikle Günce için hiç tahmin etmediği olayların başlangıcı olacaktır.

Günce'nin kasabadaki çocukluk aşkı Rüzgar'ın hayatı da istemediği bir yönde ilerlemektedir. Rüzgar'ın babası Reşat zor durumda kalmıştır. Bunun için kızı Rüya`yı belediye başkanının oğlu Fettah`la evlendirmek ister. Bu evlilik gerçekleşirse tarlalara imar sözü alacaktır...

Babasının ticari emelleri için kız kardeşi Rüya`nın evlendirilmesine razı olmayan Rüzgâr, kendisini feda edip Belediye başkanının kızı Esra ile nişanlanmayı kabul eder. Birbirlerinden haber almayan Günce ve Rüzgar yıllar sonra ilk kez tam da Rüzgar'ın nişan gecesinde karşılaşırlar. Günce artık kasabaya geri dönmüştür.

OYUNCULAR

İsmail Ege Şaşmaz, Sümeyra Koç, Tarık Pabuççuoğlu, Asuman Dabak, Bülent Çolak, Ceren Soylu, Ulvi Alacakaptan, Ayçe Abana, Mehmet Esen, Hakkı Ergök, Çağlar Sayın, Ömer Duran, Güzide Arslan, Mehmet Şeker, Merve Polat, Kaan Turgut, Pınar Deniz, Murat Balcı, Nurseli Tırışkan, Neslihan Öztürk, Ferdi Toy, Pervin Doğanay.