Gündem Günebakan 4. son bölümünde şok kavga - İzle

Günebakan 4. son bölümünde şok kavga - İzle

02.08.2015 - 15:29 | Son Güncellenme:

Atv ekranlarının yeni aile dizisi Günebakan son bölümüyle dün akşam izleyiciyle buluştu. Merakla beklenen Günebakan 4. yeni bölümünde yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Sürpriz gelişmelerin yaşandığı Günebakan 4. bölümünde Rüzgar kıskançlık krizleri geçirirken, Esra Günce'yi rezil etme planları yaptı.

Günebakan 4. son bölümünde şok kavga - İzle

Ekranların sevilen yaz dizisi Günebakan 4. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Trakya'nın küçük ve sevimli köyü Gündedi kasabasında yaşanan olayları ele alan dizinin bu bölümünde işler fena karışıyor. Trakya komedi mesajıyla yola çıkan Günebakan yeni bölümünde Günce'nin arkadaşları, yamaç paraşütü için kasabaya geliyor. Günce'yi kıskanan Esra onu rezil etmek için kolları sıvıyor.

Haberin Devamı

Asuman Dabak, Bülent Çolak, Ceren Soylu, Ulvi Alacakaptan, Ayçe Abana, Hakkı Ergök, Çağlar Sayın, Ömer Duran, Güzide Arslan, Mehmet Şeker, Merve Polat, Kaan Turgut, Murat Balcı ve Nurseli Tırışkan'ın yer aldığı Günebakan son bölümü ile yine heyecan doluydu.

GÜNEBAKAN 4. SON BÖLÜM TEKRARINI İZLE

GÜNEBAKAN 4. BÖLÜM ÖZETİ

Günce'nin İstanbul'dan arkadaşları yamaç paraşütü için kasabaya gelmişlerdir. Bunu öğrenen Esra, Günce'yi arkadaşlarına rezil etmek için bir plan yapar. Fettah, Arif ve Kornet Osman'a aralarını düzeltmek için mangal teklifi yapar. Tekneyle denize açıldıklarında Fettah'ın gerçek niyeti belli olur. Teknesini izinsizce alan Arif ve Osman'ı cezalandırmak için Fettah onları denizin ortasında bırakır. Hapishaneden kaçan bir mahkûmun Gündedi kasabasına gelmesi özellikle Belediye'de panik yaratır. Mahkûmu bulmak için kasaba halkı seferber olur.

Günebakan yeni bölümünde; Günce'nin İstanbul'dan arkadaşları yamaç paraşütü için kasabaya gelmişlerdir. Bunu öğrenen Esra, Günce'yi arkadaşlarına rezil etmek için bir plan yapar. Fettah, Arif ve Kornet Osman'a aralarını düzeltmek için mangal teklifi yapar. Tekneyle denize açıldıklarında Fettah'ın gerçek niyeti belli olur. Teknesini izinsizce alan Arif ve Osman'ı cezalandırmak için Fettah onları denizin ortasında bırakır. Günebakan 4. bölümüne damga vuracak diğer sahne ise hapishaneden kaçan bir mahkûmun Gündedi kasabasına gelmesi, olacaktır. Bu durum özellikle Belediye'de panik yaratır. Mahkûmu bulmak için kasaba halkı seferber olur.

GÜNEBAKAN'DA SÜRPRİZ İSİM

Pazar akşamlarına yeni bir renk katan Günebakan yeni bölümlerinde güzel oyuncu Esra Sönmezer'de olacak. Esra Sönmezer, Hakkı Ergök'ün hayat verdiği Oktay karakterinin çıtır sevgilisi olarak ekranlara gelecek. Filme dahil oluşu hakkında konuşan Esra Sönmezer, "Oynayacağım karakter esrarengiz ve izleyiciyi her bölümde şaşırtacak bir yapıya sahip, böyle bir karaktere hayat verecek olmak beni heyecanlandırdı." dedi.

Yazarlar