Gündem Günebakan dizisi final mi yaptı?

Günebakan dizisi final mi yaptı?

11.08.2015 - 12:03 | Son Güncellenme:

Atv ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan Günebakan'ın ekran macerası kısa sürdü. Reytinglerde aldığı düşük rakamlar nedeniyle Günebakan dizisi 5. son bölümü ile final yaptı. Ekrana veda eden Günebakan dizisi son bölümde neler oldu haberimizden izleyebilirsiniz.

Günebakan dizisi final mi yaptı

Yapımı Tükenmezkalem Film’e, senaryosu ve proje tasarımı Gani Müjde’ye ait olan, Atv’nin iddialı dizisi Günebakan Pazar akşamı yayınlanan 5. bölümü ile ekran yolculuğunu bitirdi

Haberin Devamı

Atv’nin oyuncu kadrosunda İsmail Ege Şaşmaz, Sümeyra Koç, Tarık Pabuççuoğlu, Ulvi Alacakaptan, Murat Balcı, Bülent Çolak, Esra Balkara ve Asuman Dabak’ın yer aldığı dizisi ‘Günebakan’ yayından kaldırıldı. Bir Trakya komedisi olarak duyurulan dizi reytinglerde oldukça kötü sonuçlar elde etmişti.

Dizinin geçen hafta yayınlanan 4. bölümü reytinglerde Total’de 37. olurken, yayınlanan son bölümü ise Total grubu reytinglerinde 58. AB grubunda ise 42. sırada yer alabilmişti. Yönetmenliğini Özlem Bayşu Ünlü’nün üstlendiği ‘Günebakan’ dün akşam son bölümüyle ekrana geldi.

Günebakan dizisi Trakya’nın bir yanı denize bir yanı puslu dağlarına yaslanmış şirin bir sahil kasabasının atmosferinde geçen bir komedi hikayesiydi.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Günce, Rüzgar'ı kızdırmak için Fettah'ın çıkma teklifini kabul eder. Bunu öğrenen Rüzgar, Günce'ye olan duygularını daha fazla gizleyemeyeceğini anlar. Esra'nın kötü yüzünü de görmeye başlayan Rüzgar nişanı atar.

Rüzgar'ın nişanı atmasıyla daha da hırslanan Esra hamile olduğunu söyleyerek Rüzgar ve Günce'nin arasının açılmasına neden olur. Bu sırada Günce'ye bir adım daha yaklaşmışken Rüzgar'ın hamlesiyle Günce'yi kaybeden Fettah, Rüzgar'ın canını acıtmak için kardeşi Rüya'yı kaçırır.

GÜNEBAKAN SON BÖLÜM İZLE