Editörün Seçtikleri Güneş kremi seçerken dikkat!

Güneş kremi seçerken dikkat!

22.05.2017 - 12:03 | Son Güncellenme:

Güneşten korunmak için farklı koruma faktörlü krem ve losyon kullanılmakta iken Maia Mc Cosmetics bu konuda yeni ürün geliştirdi.

Güneş kremi seçerken dikkat


Yaz kapımıza geldi dayandı. Bu mevsimde cildimiz güneşin etkisiyle canlanacak, D vitamini sentezi yapacak ve kemiklerimiz kuvvetlenecek. Ancak dikkatli olunmaması halinde cilt, güneşin hasarlarına da açık hale gelecek. Bu nedenle güneşe çıkmadan önce ve güneşlenirken cildimizi koruyucu kremler ile korumamız gerekir.

Güneşten korunmak için farklı koruma faktörlü krem ve losyon kullanılmakta iken Maia Mc Cosmetics bu konuda yeni ürün geliştirdi : Tek faktörlü fakat cilt tiplerine kuvvetlenecek. Ancak dikkatli olunmaması halinde cilt, güneşin hasarlarına da açık hale gelecek. Bu nedenle güneşe çıkmadan önce ve güneşlenirken cildimizi koruyucu kremler ile korumamız gerekir.göre üç ayrı ürün: Kuru, normal, yağlı tipte ki ciltler için 50+ koruma faktörlü SUN CREAM 50 + SPF

Haberin Devamı

Kadınlar için ayrı, Erkekler için ayrı içerikli ürün..
Kadın cildi erkek cildinden farklı mı? Kadınların ve erkeklerin ciltleri arasında yapısal farklılıklar bulunmaktadır. Testesteron uyarısı cildin kalınlaşmasına neden olur bu da erkek cildinin kadın cildine göre %25 gibi daha kalın olduğunu açıklar.

Aynı zamanda erkek cildi daha dayanıklıdır. Yağ üretimi de farklılıklar göstermektedir. Bu nedenle daha uzun süre cilt problemleri yaşarlar.

Erkek cildinde kollajen yani protein yoğunluğu fazladır bu nedenle aynı yaşta ki kadın cildi , erkek cildinden daha büyük gösterir. Fakat erkekler güneşlenmeye fazla meraklı olmadıklarından güneş koruyucu kullanmazlar sonuçta güneşin zararlı etkileri erkek cildinin hızlı yaşlanmasına neden olur.
Maia Mc Sun Cream 50 +SPF , erkek ve kadın tipi ayrı olarak 50 ml lik boyutu ile seyahat çantalarının tercih edileni olmaya aday..

Yer kaplamayan küçük boyda fakat işlevselliği ve faydası büyük olan Maia Sun Cream 50 + SPF kuru, normal ve yağlı ciltler ile güneş koruyucu ürünler arasında yerini aldı.

Yazarlar