Gündem Güneşin Kızları 12. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Güneşin Kızları 12. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

31.08.2015 - 10:57 | Son Güncellenme:

Selin'in intikamı çok acı oldu. Kanal D'nin sevilen dizisi Güneşin Kızları son bölüm ile herkesi ekrana kilitledi. Selin, Ali ve kızlardan intikamını aldı. Güneşin Kızları 12. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde Güneş'in geçmişiyle ilgili sırlar ortaya çıkacak.

Güneşin Kızları 12. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Kanal D’nin, yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda’nın paylaştıkları sevilen dizisi “Güneşin Kızları” Pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümü ile günün en çok izlenen programı oldu.

Dizinin önceki akşam yayınlanan son bölümü , Tüm Kişiler’de yüzde 6.93 reyting ve yüzde 20.65 izlenme payı alırken, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 6.81 reyting ve yüzde 20.43 izlenme payı ile zirvede yer aldı.

Haberin Devamı

Pazartesi akşamı 11. son bölümü ile herkesi ekrana kilitleyen Güneşin Kızları 12. bölüm fragmanını da yayınladı. Güneş'in geçmişi ile ilgili sırların ortaya çıkması aileyi sarsıyor. Peki Güneş'in bu duruma nasıl bir açıklaması olacak?

GÜNEŞİN KIZLARI 12. BÖLÜM FRAGMANI

Güneşin Kızları 11. Bölümünden itibaren, her pazartesi 20:00'de Kanal D'de! Bu bölümde: Selin, Ali ve Tuğçe'den intikam alıyor. Nazlı ve Savaş ise ilk randevularının heyecanını yaşıyor.

Savaş, Nazlı’ya karşı başka türlü bir şeyler hissettiğini anlayınca ona buluşma teklif eder. Nazlı’yı tatlı bir ilk buluşma telaşı sarar. Bu defa o da Savaş’ın ona olan aşkını ilan edeceğine ikna olmuş gibidir. Ali, Tuğçe ve Didem’in Selin’in görüntülerini internette yaydıklarını öğrenir. Çok öfkelenir, Selin’den nasıl özür dileyeceğini bilemez. Selin olayları sindirmiş gibi görünse de, bu kimsenin yanına kalmayacaktır.

Haberin Devamı

Zafer’in, Peri’yi takip ettiğini öğrenen Güneş, Zafer’le yüzleşmeye karar verir. Bu kararını paylaştığında Haluk, Güneş’i yalnız bırakmak istemez. Zafer’in peşine düşer. Rana, Haluk’un değişeceğine inanmamaktadır. Haluk’a karşı ajanlık yapar ve öğrendikleri karşısında şok olur. Haluk’la pazarlığa oturur. Ya Güneş’i ve kızları artık azad edip onlara zarar vermeyecek ya da Rana bizzat kendisi gitmelerini sağlayacaktır.